Ana SayfaDizilerCanlı yayında "Seni sadece yatakta seviyorum"

İlgili Postlar

Canlı yayında “Seni sadece yatakta seviyorum”

Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına bağlanan ve ismini vermek istemeyen seyirci, kocasını aldattığını itiraf etti.

“Seni sadece yatakta seviyorum”

İsmini vermek istemeyen seyirci,kocasını dokuz aydır kocasının en yakın arkadaşıyla aldattığını itiraf etti. Seyirci kocasını kendisine “Seni sadece yatakta seviyorum” dediği ve sürekli kocasına ev içinde şiddet uyguladığını ve aldattığını öğrenen izleyiciler ve sunucular resmen şok oldu!

“Eşimin sözleri zoruma gidince arkadaşıyla aldattım”

Son zamanlarda magazinin kaynağı olan Beyaz TV’nin sevilen gündüz kuşağının programı “Hayatta Her Şey Var” da kan donduran bir aldatma hikayesi gündeme geldi. Canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen kadın seyirci, eşini 9 aydır aldattığını söyledi. 23 senelik evliliği olan ve üç çocuğu bulunan kadın, “Aslında eşimi aldatmak istemiyordum. Fakat eşimin söyledikleri sözler çok zoruma gidince dayanamayarak onu en yakın arkadaşıyla aldattım.” dedi.

“Yatakta lazım olmasan, istersen taşta yat”

Hatta bağlanan seyirci ardından sözlerine şu şekilde devam etti;

“Eşim bana, ‘Seni sadece yatakta seviyorum. Lazım olmasan ister taşta yat, ister soğuk yerde yat umrumda değil.’ dedi. Bende bu sözlerden sonra dayanamadım intikam gibi hissettim.”

“Eşim sorunca yalanladım”

“Eşim onu aldattığımın farkında ama net olarak bilmiyor. Sadece bir arkadaşı onu telefonla arayarak ‘Eşinle en yakın arkadaşının ilişkisi var.’ demiş. Eşim bana bunu söylediğinde ise örtbas edip yalanladım.”

“Yasak aşkım kocamın arkadaşı,onun eşi ise benim arkadaşım”

Bu itirafların ardından stüdyodaki herkes şok oldu. Sunucu Nur Viral’in ‘Aldatma hikayesi nasıl gelişti?’ sorusu üzerine hatta bağlanan seyirci şu şekilde itiraflarda bulundu;

“Eşimin arkadaşı benim peşimden çok koştu. 2-3 yıl dolaşmış. Ama ben bunun farkında değildim. Daha sonra sosyal medya üzerinden bana istek gönderdi. Ben de eşimin arkadaşı olduğunu ve istemediğimi belirttim. Ardından hemen onu engelledim. Aradan biraz zaman geçti ve bana tekrar açıldı,beni sevdiğini söyledi. Onun eşi de benim arkadaşım. Bir gün eşi benim telefonumla onu aradığında numaramı kaydetmiş. Ondan sonra beni telefonla rahatsız etmeye başladı.” itiraflarını bulunduktan sonra hattan ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler