Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova dizisinde 4. bölümde neler yaşandı?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 4. bölümde neler yaşandı?

ATV ekranlarının yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz’ın hapse girmesi ile Yaman Çiftliği’nde her şeyi tamamen değiştiği izleyenlerin nefeslerini tuttuğu bölümde ne oldu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde neler yaşandı, sevilerek izlenen dizinin konusu ve oyuncularına dair her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

4. Bölümde neler yaşandı?

ATV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’nın 4 Ekim’de ekranlara gelen son bölümünde; Bir tren yolculuğuyla başlayan Adana hikayesi, Züleyha için artık daha da dayanılmaz bir hale geldi. Yılmaz’a ihanet etmektense ölmeyi tercih eden Züleyha, işlerin daha da zorlaştığının farkında! İlk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde, heyecan daha da artıyor. Geçmiş, gün yüzüne çıkarken, mücadele de yeniden başlıyor. Hünkar’ın ihbarıyla yakalanan Yılmaz’ın hapse girmesi, Yaman Çiftliği’nde her şeyi tamamen değiştirdi. Züleyha, Yılmaz’ın hayatına karşılık Demir ile nikah masasına oturacak mı? Yoksa hem kendisi, hem bebeği, hem de Yılmaz için ölümü mü seçecek derken ilk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde, heyecan daha da artıyor. Geçmiş, gün yüzüne çıkarken, mücadele de yeniden başlıyor. Züleyha istemeye istemeye Demir ile evlendiriliyor. Züleyha hapiste yatan Yılmaz’ın çocuğunu karnında taşırken sırf Yılmaz’ı idamdan kurtarmak için Demir’in annesinin sözlerine kanar ve Demirle evlenir. Züleyha’nın hamile olduğunu bilmeyen Demir çocuğu kendinden sanacak mı dizide merak konusu! Züleyha ile Demir bir aylık yurtdışı balayına gider. Dizinin sonunda ise Züleyha Çukurovayı terk etmeye karar verir ve doktorun yardımlarıyla tren garına gider.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

Aşkı için öldürmeyi göze almış “Yılmaz” ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden “Zülayha”nın hikayesi var “Bir Zamanlar Çukurova’da. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir “Hünkar”ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göza alan “Demir” de!

Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi, zengin bir oyuncu kadrosuyla seyircinin karşısına çıkacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosu

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Polen Emre, Mehmet Kara ve Serpil Tamur’ dan oluşan kadro, bu etkileyici hikayeyi anlatmak için uzuN süredir Adana’da! Dizinin yönetmen koltuğunda da, ekranın en sevilen projelerinde imzası bulunan tecrübeli yönetmen Faruk Teber oturuyor.

Yeni dizi Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe yayın saatinde ATV ekranlarında izlecisiyle buluşmaya devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler