Ana SayfaÜnlülerCanlı yayında bomba: Demet Akalın'ın kayınbiraderi gözaltına alındı!

İlgili Postlar

Canlı yayında bomba: Demet Akalın’ın kayınbiraderi gözaltına alındı!

Canlı yayında bomba: Demet Akalın’ın kayınbiraderi gözaltına alındı! Canlı yayında ortaya atılan iddia magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Demet Akalın’ın kayınbiraderinin evrakta sahtecilik suçundan gözaltına alındığı iddia edildi. Demet Akalın’ın kayınbiraderi gözaltına alındı mı? İddiaların aslı nedir? Bu iddialar nasıl gündeme geldi? İddianın sahibi kim? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın Borç Ödemeye Devam Ediyor!

Demet Akalın hakkında bomba iddia

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Ece Erken, Nihat Doğan ve Bircan Bali’nin yaptığı Söylemezsem Olmaz isimli programda ünlü şarkıcı Demet Akalın hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. İddiayı; program sunucularından Bircan Bali gündeme getirdi.

Demet Akalın kimdir?

Okan Kurt’un ağabeyi gözaltına alındı

Programın canlı yayınında açıklama yapan sunucu Bircan Bali, “Okan Kurt aile şirketiyle çalışıyor ve şirkette şu an borçlardan dolayı çatırdamalar meydana geldi. Okan Kurt’un ağabeyi de evrakta sahtecilik suçundan gözaltına alındı.” dedi. Bircan Bali, elinde dava dosyası olduğunu da iddia etti.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın ve Okan Kurt’un araları bozuldu

Ünlü sunucu Bircan Bali, bu iddialarla da kalmadı ve Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesinin borçlarından dolayı çok bunaldığını ve Kurt ile aralarında bu konu nedeni ile problem yaşandığını, şarkıcı Demet Akalın’ın yakın çevresine artık çok bunaldığını söyleyerek dert yandığını iddia etti.

Diğer kişi Okan Kurt ya da babası olabilir

Sözlerine devam eden Bircan Bali, elinde bulunduğunu iddia ettiği dosyada iki şüphelinin adının geçtiğini diğer kişinin de Okan Kurt ya da babası olabileceğini iddia etti.

Demet Akalın’ın borç açıklaması

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, son olarak Bodrum’da verdiği konser öncesinde basın mensupları ile bir araya geldiği sırada borç konusunda söylediği “Borcun bitmesine daha çok sene var. Borç ödüyoruz, her şeyim kızıma kalacak. Borç yiğidin kamçısıdır.” sözleri ile gündeme gelmişti. Ticaret yapma fikri konusunda da konuşan Akalın, “Ne ticarete atılmayı düşünüyorum, ne at çiftliği işine girmeyi düşünüyorum. Sadece sahneden para kazanıyorum. Bildiğim tek işi yapıyorum. Ticaret benim anladığım bir olay değil.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler