Ana SayfaÜnlülerCanlı Yayında Ağzını Bantladı...

İlgili Postlar

Canlı Yayında Ağzını Bantladı…

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, dün akşam ünlü sunucu Yasemin Bozkurt ve Figen Civan’ın UçanKuş TV’de hazırlayıp sundukları ‘Canlı Masa’ adlı magazin programına konuk oldu. Onur Akay Canlı Yayında Ağzını Bantladı. Detayları Haberimizde…

Ünlü Şarkıcı Ata Yaşamını Yitirdi. Haberi Onur Akay Duyurdu…

Canlı Yayında Ağzını Bantladı…

Görüntülü olarak stüdyoya bağlanan Onur Akay, kendisine 2 ay konuşma yasağı getiren ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu’na, canlı yayında ağzını bantlayarak tepki gösterdi.

“Namazını Kılmış Ve Hayatına Son Vermiş…”

‘Canlı Masa’ programında vefat eden ünlü müzisyen İlyas Tetik’le ilgili açıklamalar da yapan sanatçı Onur Akay, “İlyas Tetik pandemi öncesinde maddi sıkıntılar yaşamaya başlamış. Pandemi ile birlikte maddi çöküntü içine giren İlyas Tetik, namazını kılmış ve hayatına son vermiş. Türkiye’de en çok kazanan A grubu bir müzisyen bu durumda ise gerisini siz düşünün.” ifadelerini kullandı.

Onur Akay Yeni Kitabını Davalık Olduğu Bülent Ersoy’a İthaf Etti!

Onur Akay, “Yazarlar da Susturulmasın”

Katıldığı canlı yayında müzisyenlere destek verilmesini isteyen Onur Akay, “Yazarlar da susturulmasın” diyerek birden ağzını siyah bantla bantladı ve kendisine 2 ay konuşma yasağı getiren Meltem Miraloğlu‘ na susarak tepki gösterdi. Sunucuların şaşkınlık yaşadığı o anlarda sunucu Yasemin Bozkurt, “Eylül’de konuşuruz” diyerek Onur Akay’a 2 ay sonrası için randevu verdi.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

İşte Onur Akay ‘ın O Görüntüleri…

Onur Akay 'ın O Görüntüleri
Onur Akay ‘ın O Görüntüleri
Onur Akay 'ın O Görüntüleri
Onur Akay ‘ın O Görüntüleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler