Ana SayfaÜnlülerCanan Ergüder: Artık Biraz da Böyle

İlgili Postlar

Canan Ergüder: Artık Biraz da Böyle

Bir süreden bu yana göğüs kanseriyle mücadelesine devam eden ünlü oyuncu Canan Ergüder’den yeni paylaşım geldi. Canan Ergüder “Artık biraz da böyle” dedi. İşte ünlü oyuncunun yeni paylaşımı;

Merak Etmeyin İyileşeceğim

Canan Ergüder kanser olduğunu ve sağlık durumu hakkında sevenleri ile şu sözlerle paylaşmıştı;

‘Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım, niyetim sizlere Menajerimi Ara’da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası ‘Menajerimi Ara’ ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim.

Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım ekip arkadaşlarıma, Star TV ‘ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren Ay Yapım’a çok teşekkür ederim.’ mesajını paylaştı.

Canan Ergüder kimdir?

Canan Ergüder İmaj Tazeledi

Rahatsızlığından dolayı rol aldığı diziden ayrılan ünlü oyuncu, son durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

Bir arkadaşıyla buluşan Ergüder’in yeni imajı dikkat çekti.

Güzel oyuncu, “Her şey yolunda. Arayan, soran, mesaj atan, dua eden herkese sevgiler” ifadelerini kullandı. Ergüder’e sevenlerinden destek mesajları geldi.

Canan Ergüder “3. Kemo Bitti!”

Canan Ergüder: Artık Biraz da Böyle

Güzel oyuncu Instagram hesabından “Artık biraz da böyle” notuyla yeni fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ergüder’in saçları için bandana tercih ettiği görüldü. 43 yaşındaki Canan Ergüder’in fotoğrafının altına başta arkadaşları olmak üzere hayranlarından mesaj yağdı.

Çok sayıda arkadaşı ve hayranı, fotoğrafın altına “Harika olmuşsun”, “Yüzünde güller açıyor”, “Her geçen gün güzelleşiyorsun” şeklinde yorumlarda bulundu.

İşte Canan Ergüder’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım:

Kanserle mücadele eden Canan Ergüder, 'Artık biraz da böyle' diyerek son halini paylaştı

Sağlık durumu günden güne iyiye giden güzel oyuncu yeni imajıyla da çok beğenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler