Ana SayfaÜnlülerCaner Erkin ve Şükran Ovalı'nın yoğun bakımdaki bebeğinin sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın yoğun bakımdaki bebeğinin sağlık durumu nasıl?

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın yoğun bakımdaki bebeğinin sağlık durumu nasıl? Geçtiğimiz günlerde kalbinde meydana gelen bir rahatsızlık nedeni ile yoğun bakıma alınan ve hala daha tedavisine devam edilen minik bebeğin sağlık durumu ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı mı? Detaylar haberimizde…

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın Bebeği Yoğun Bakıma Kaldırıldı!

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın kızı hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Caner Erkin ile ünlü oyuncu Şükran Ovalı’nın geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen küçük kızları Mihran Ela, geçtiğimiz günlerde kalbinde rastlanan ritim bozukluğu iddiası ile hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Şükran Ovalı kimdir?

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın kızı Mihran Ela yoğun bakımda

Baba Caner Erkin, sosyal medya hesabından kızının doğduğu günden çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak “Hislerimin tarifi yok, kelimeler yetmiyor, dua ediyorum sadece. Sağlıklı, vicdanlı, adil, ülkene yararlı biri olman için. Canım kızım bayramların en güzelisin. Bizi aile olarak seçtiğin için şanslıyız. İsteyen dileyen herkese nasip olsun dilerim, Allah seni ve tüm çocukları korusun. Ne bir eksik ne bir fazla, CANIMSIN SEN. Mihran Ela… Sizi çok seviyorum aşklarım. Herkese İyi Bayramlar dilerim.” notunu düşmüştü.

Caner Erkin kimdir?

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın yoğun bakımdaki bebeğinin sağlık durumu nasıl?

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın kızları Mihran Ela’nın sağlık durumu merak edilirken, ünlü çiftin yakın arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil’den açıklama geldi. Eşi Cansu Tosun ve arkadaşları ile bir mekandan ayrılan Erkan Kolçak Köstendil, Erkin ve Ovalı çiftinin bebekleri Mihran Ela’nın sağlık durumuna ilişkin gelen sorulara “Şükran’la konuşuyoruz. Durumu daha iyiye gidiyor.” şeklinde açıklama yaparak yanıt verdi. Bu açıklama sevenlerini mutlu etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler