Ana SayfaDedikoduCaner Cindoruk Senaryo Yazmaya Başladı

İlgili Postlar

Caner Cindoruk Senaryo Yazmaya Başladı

Caner Cindoruk senaryo yazmaya başladı. Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, Levent’te görüntülendi. Oyuncu, “Senaryoyla ilgili çalışmalarım var, yakın zamanda onunla ilgili bilginiz olur” dedi.

Tuncel Kurtiz Gibi Ölmek İstiyorum

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda Cindoruk kendisine sorulan “Tanınan, iyi bir oyuncu olacağınızı hayal edebilir miydiniz?” sorusuna;

“Bir işporta tezgâhında saatlerce beklerken ister istermez düşünüyorsun. İçinde konuşan ses hiç susmuyor. Bu yüzden hayalperest bir çocuk olmuştum. Her şeyi hayal ediyor, sırayla her şey oluyordum. Bazen hâlâ dalar giderim” diyerek yanıt verdi.

Çok göz önünde magazinsel olaylara karışmadan başrol oynayan Caner Cindoruk “Bazen ismimizin etrafında dolanan simgesel şeylere kendimizi çok kaptırıyoruz ama yaşamı kaçırmamak, başkalaşmamak ve samimi olmak lazım. İnsanların beni sevme sebebi de belki budur; samimiyet. Yıllar önce “Tuncel Kurtiz gibi yaşlanmak istiyorum” demiştim. Şimdi de Tuncel Kurtiz gibi ölmek istiyorum. Zaman karar versin iyi şeyler yapıp yapmadığıma” dedi.

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’un Özel Mesajları İfşa Oldu…

Caner Cindoruk’tan Sadakatsiz Paylaşımı!

Çok mutlu bir hayatı olduğunu zanneden Asya’nın aldatıldığını öğrenmesi ve intikam çabasını anlatan “Sadakatsiz” dizisi, ilk bölümünden beri çok yüksek ratingler aldı. Başarılı oyunculuklar ve güçlü kadın karakterleriyle dikkat çeken dizi, son zamanlarda eski temposunu kaybetti. Hem senaryo sıkıntıları hem de sette ortaya çıkan Covid-19 vakaları nedeniyle dizi büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Bu noktada, devreye yeni bir hikaye ve usta bir oyuncu girdi.

Öte yandan, Bennu Yıldırımlar’ın diziye konuk olması tuhaf bir tesadüfü de ortaya çıkardı. Dizinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk, ilk dizisi “Yaprak Dökümü” ve ona dünya çapında bir ün getiren “Kadın” dizisinde de Bennu Yıldırımlar’la oynadığını hatırlattı.

Caner Cindoruk, “Aşk-ı Bennu … Bu üçüncü işimiz oldu. Bakalım sırada ne var? ????????????????” diyerek arkadaşıyla tekrar bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu paylaştı.

Caner Cindoruk Senaryo Yazmaya Başladı

Kanal D’de geçtiğimiz sezon ekrana damga vuran ve finaliyle çok konuşulan ‘Sadakatsiz’ dizisinin oyuncularından Caner Cindoruk, önceki gün Levent’te görüntülendi.

Yeni projelerli için yoğun mesai harcadığını söyleyen Cindoruk, “Tiyatro oyunumuz var Adana’da bir de Moda sahnesinde. Adana’da yönetiyorum, doğup büyüdüğüm Seyhan Belediyesi’nde. Yeni şeyler okuyoruz, yakın zamanda çok güzel şeylerle görüşeceğiz” dedi. Tiyatro oyunlarının ikisinin de komedi olduğunu söyleyen oyuncu, ikinci kitap çalışmalarına başladığını söyledi. Senaryo yazmak istediğini belirten Cindoruk, “Senaryoyla ilgili çalışmalarım var, yakın zamanda onunla ilgili bilginiz olur” diye konuştu.

Caner Cindoruk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler