Ana SayfaKimdirCanbay & Wolker Kimdir?

İlgili Postlar

Canbay & Wolker Kimdir?

Son zamanlarda yaptıkları şarkılar ile müzik dünyasına damga vuran ikili Canbay & Walker Kimdir? Canbay & Walker Nerelidir? Canbay & Walker Kaç Yaşında? Canbay & Walker Hangi Burç? Canbay & Walker hakkında bilmek istedikleniz haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Canbay Gerçek Adı Nedir? Canbay Aslen Nerelidir? Canbay Kaç Yaşında? Canbay Hangi Burç?

canbay & wolker kimdir

Canbay gerçek ismiyle bilinen Vahap Canbay, 10 Kasım 1997 tarihinde istanbul Bağcılar’da dünyaya gelmiştir. Aslen Malatyalı olan Canbay, 22 yaşında ve Akrep burcudur.

Wolker kimdir?

Canbay Kimdir?

Canbay, ilköğretim ve ortaöğretim yıllarını bağcılar cumhuriyet okulunda tamamlamıştır. Lise eğitimine bağcılar lisesinde başlayıp ve gökşen akşam lisesinde sürdürmektedir. Müziğe 2009 senesinde başlayıp 2 sene ara verip 2011 senesinde tekrar amatör kayıtlar ile devam etmiştir. Decrat lgs adıyla tanınan Oğuzhan Salihoğlu’na Elbet Bir Gün adlı parçada nakaratta yer vermiştir altyapı müziklerimizi yapan Burak Gassanov adıyla tanınan Burak Balcı ile müzik kariyerlerine devam etmektedirler. Son yıllarda Oğulcan Nihat ve Velet (Talip GÖREN) ile single çalışmaları bulunmakta. 2018 senesinin Şubat ayında profesyonel müzik hayatına geçiş yapmıştır.

Wolker Gerçek Adı Nedir? Wolker Aslen Nerlidir? Wolker Kaç Yaşında? Wolker Hangi Burç?

Wolker, gerçek ismiyle tanınan Umut Bolat 25 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Tokatlı olan Wolker, 19 yaşında ve İkizler burcudur.

canbay & wolker kimdir

Canbay Kimdir?

Wolker Kimdir?

ilköğretim ve ortaöğretim yıllarını Bağcılar İnönü ilköğretim okulunda tamamlamıştır. Lise hayatına türktelekom mesleki ve teknik anadolu lisesinde başlayıp kültür temel lisesinde sürdürmektedir. Müziğe 2011 senesinde başlayıp amatör kayıtlara devam etmiştir. Decrat lgs adıyla tanınan Oğuzhan Salihoğlu’na Elbet Bir Gün adlı parçada nakaratta yer vermiştir altyapı müziklerimizi yapan Burak Gassanov adıyla tanınan Burak Balcı ile müzik kariyerlerine devam etmektedirler. Son yıllarda Oğulcan Nihat ve Velet (Talip GÖREN) ile single çalışmaları bulunmakta. 2018 senesinin Şubat ayında profesyonel müzik hayatına geçiş yapmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler