Ana SayfaSosyeteCanan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi

İlgili Postlar

Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi

Hamdi Alkan eski eşi Canan Hoşgör’ün özel hayatı ile gündem oldu. Canan Hoşgör 3 yıldır tanıştığı iş insanı Yusuf Bakoğlu ile küçük bir törenle evlendi. Canan Hoşgör’ün kızları Zeynep Alkan ve Ayşe Alkan da bu özel gününde annelerini yalnız bırakmadı.

Oyuncu ve yönetmen  Hamdi Alkan, iki defa evlenip boşandığı(1989–1999)-(2006-2012)  Canan Hoşgör ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Ayşe Alkan ile birlikte Nişantaşı’nda kameralara yakalanmıştı. Selen Görgüzel ile olan sekiz yıllık evliliğini bitiren Hamdi Alkan, eski eşi ile tekrar birliktelik yaşayacağı iddiası konusunda da açıklamalarda bulunmuştu. “ÇOK GÜZEL GİDEN BİR BİRLİKTELİĞİ VAR”

Canan Hoşgör Nikah Masasına Oturdu

Canan Hoşgör, 3 yıldır ilişki yaşadığı  iş insanı Yusuf Bakoğlu ile nikah masasına oturdu. Sosyal medya hesabından da düğünün paylaşımını yapan Hoşgör, nikahından kareleri paylaştı.

 Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi

“ANNEMİN NİKAHINI GÖRMEK DE NASİP OLDU”

Canan Hoşgör’ün Hamdi Alkan ile evliliğinden dünyaya gelen Zeynep ve Ayşe adında iki kızı da nikaha katılarak annelerini bu mutlu günde yalnız bırakmadılar. Zeynep Alkan sosyal medya hesabından “Annemin nikahını görmek de nasip oldu… Bir ömür boyu mutluluklar” paylaşımında bulundu.

“AŞKLA TAMAMLANDIM”

Urla’da gerçekleşen küçük nikah törenine ünlü oyuncunun kızları yakınları ve  dostları,  da katıldı. Sosyal medya hesabında geceden kareler paylaşan Canan Hoşgör, paylaşımlarından birinin altına, “Aşkla tamamlandım” notunu eklemeyi ihmal etmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler