Ana SayfaSosyeteÇağla Şikel'in yaşadığı lüks villası görenleri hayran bıraktı

İlgili Postlar

Çağla Şikel’in yaşadığı lüks villası görenleri hayran bıraktı

Mankenliğinin yanı sıra sunuculuk kariyeri de olan Çağla Şikel’in kariyerine bir de ilham periliği eklendi. 44 yaşındaki Çağla Şikel hayranlarını kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Meditasyon gruplarının öncülük ettiği karanlık inziva deneyimi ile tanınma sayısını  artıran Şikel gündemden hiç düşmez hale geldi.

Deneyimli manken ve sunucu Çağla Şikel, lüks villası ile gündeme bomba gibi düştü.  Ünlü mankenin 800 metrekarelik 9 odalı lüks evi takipçilerini şaşırttı.

Ünlü Manken Çağla Şikel, Emre Altuğ ile son bulan evliliğinden sonra aşka küserek ruhunu dinlemeye başlamıştı. Fakat Şikel hayatına giren avukat Nail gönenli ile duygusal hayatına yeniden başlamıştı. Ancak bu ilişkinin de son umduğu gibi bitmedi ve Nail Gönenli ile evlilik yolunda ilerleyen ilişkilerine geçtiğimiz günlerde nokta koydu. Çağla Şikel, şu anda oğulları Uzay ve Kuzey ile birlikte yalnız yaşıyor.

İşindeki başarısının yanında son derece ilgili de bir anne olan Çağla Şikel’in paylaşımlarında oğulları ile eğlenceli halleri damga vuruyor.

Çağla Şikel’in Evinin Manzarası Görenleri Büyüledi

Çağla Şikel, evinin manzarasını takipçileri ile paylaştı.

Ünlü modelin 9 odalı 800 metrekarelik lüks villasının iç dekorasyonu görenleri şaşırttı. Dekorasyonları oldukça ilgi çekici olan evin her şeyi ile Şikel ilgileniyor.

İşte Çağla Şikel’in oğulları ile yaşadığı villasından kareler…

Çağla Şikel'in Evinin Manzarası Görenleri Büyüledi

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler