Ana SayfaDedikoduCanan Ergüder'dan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Canan Ergüder’dan Samimi Açıklamalar

Bir süredir kanserle mücadele eden Canan Ergüder yavaş yavaş eski sağlığına kavuşuyor. Tedavisinde büyük bir yol kat eden güçlü oyuncu dün eşiyle birlikte rol aldığı “Sadan Hanım” filminin galasına katıldı. Galada basın mensuplarıyla sohbet eden Canan Ergüder’den samimi açıklamalar geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Sadan Hanım Belgeselinin Konusu

“Sadan Hanım” uzun metrajlı filmi, dünyada, Alzheimer ile ilgili yapılmış en önemli belgesellerden yola çıkarak gerçekleştirilmiş olup, tüm dünyadan yankı getirecek uzun metraj filmlerinden biri olmaya adaydır. Eserde hastalığın ilerleyişi, özel bir insanın uzun yıllar boyunca 8 mm olarak kayda alınmış anıları ile birlikte verilmektedir.

Sadan Hanım belgeseli alzheimer hastalığı ile ilişkili bilimsel verilerle donanmış bir belgesel olmakla kalmayarak, Cumhuriyet’ten bu yana yaşanan önemli olayları Sadan hanımın hatıraları, fotoğrafları ve 8 mm’lik filmleriyle anlatıp eski İstanbul, Washington ve Roma’dan enstantaneler vererek, çağımızın en sinsi hastalığının beyne verdiği zararın aşamalarını sergiliyor.

Sadan Hanım Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Göksel Gülensoy’un oturduğu filmin yapımcılığını Kinostanbul üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Canan Ergüder, Kenan Ece, Serap Aksoy, Ebru Nil Aydın, Altuğ Yücel yer alıyor.

Canan Ergüder’in Son Hali

Canan Ergüder’dan Samimi Açıklamalar

Dün akşam filmin galası yapıldı. Ergüder, uzun zaman sonra ilk kez galada görüntülendi. Uzun bir süre sonra eşiyle yeniden aynı projede yer alan Ergüder samimi açıklamalarda bulundu.Sağlık durumu hakkında da açıklama yapan güzel oyuncu “Gayet iyiyim, toparlıyorum. Zor bir süreçti… Tedavim bitmek üzere. Kemoterapim bitti, radyoterapim de bitmek üzere” dedi.

Canan Ergüder kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler