Ana SayfaÜnlülerCanan Ergüder: "Bizi Jandarma Çıkardı!"...

İlgili Postlar

Canan Ergüder: “Bizi Jandarma Çıkardı!”…

İbrahim Selim’in hazırlayıp sunduğu YouTube ‘daki ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ adlı programına konuk olarak katılan ünlü oyuncu Canan Ergüder, uzun zaman önce eşi Kenan Ece ile beraber Bozcaada ‘ya giderken geçirdikleri kazayı aktardı…

Canan Ergüder Merak Edilenleri Anlattı

Canan Ergüder: “Bizi Jandarma Çıkardı!”…

Geçtiğimiz sene meme kanserini yenen 44 yaşındaki başarılı oyuncu Canan Ergüder nihayet sağlığına kavuştu. Şimdilerde ‘Oğlum’ adlı dizideki ‘Demet’ karakterine can veren Canan Ergüder, YouTube’da sevilerek izlenen ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ isimli programın konuğuydu. Çarpıcı açıklamalar yapan ünlü oyuncu, eşi Kenan Ece ile başına gelen kazayı aktardı…

“Depresyonda Çok Kalamadım”

“Hastalık döneminde, ‘Sen zaten çok güçlüsün’ sözünü duymaktan yoruldum. ‘Güçlü olmak istemiyorum’ dediğim anlar oldu. Fakat çocuğum olduğu için hemen tekrar ayağa kalktım. Depresyonda çok kalamadım. Bu hayat öyle geçmez çünkü…”

“Arabanın İçi Su Dolmaya Başladı”

“İki üç sene önce Bozcaada’ya giderken birden yağmura yakalandık. Otomobilin içinde saplanıp kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi Kenan’ın annesini aradık o da jandarmayı arayıp haber verdi bizi onlar kurtardı….”

“Kenan’ın Baba Olduktan Sonra Değişen Huyları Oldu”

“Oğlum büyüdükçe babasıyla vakit geçirmeye başladı. ‘Evde yalnız kalınca bir sürü şey yapabilirim’ diye düşünüyorum ama günün sonunda hiçbir şey yapmıyorum. Kenan’ın baba olduktan sonra değişen huyları oldu. Daha sabırlı, ayakları yere daha sağlam basıyor. İki oyuncunun evli olması bence iyi bir şey… Birbirimizi anlıyoruz…”

Canan Ergüder kimdir?

Kenan Ece Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler