Ana SayfaDedikoduCanan Ergüder Merak Edilenleri Anlattı

İlgili Postlar

Canan Ergüder Merak Edilenleri Anlattı

Oyuncu Canan Ergüder, Youtube’da yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu. Canan Ergüder merak edilenlerini anlattı. İşte ünlü oyuncunun o çok özel açıklamaları;

Canan Ergüder Merak Edilenleri Anlattı

İşte Canan Ergüder’in açıklamalarından satır başları…

* İyim, 6. tetkiklerim yapıldı her şey yolunda.

* Ben uzun yıllar bale yaptım, balerin olmayacağımı anlayınca da oyunculuğa geçtim. Bu kararı aldığım zaman 14 yaşımdaydım.

* Oğlum büyüdükçe babasıyla vakit geçirmeye başladı. Evde yalnız kalınca bir sürü şey yapabilirim diye düşünüyorum ama günün sonunda hiçbir şey yapmıyorum.

* Kenan’ın baba olduktan sonra değişen huyları oldu. Daha sabırlı, ayakları yere daha sağlam basıyor.

KENAN İLE ÖLÜMDEN DÖNDÜK

* İki üç sene önce Bozcaada’ya giderken yağmura yakalandık. Biz otomobilin içinde saplanıp kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi Kenan’ın annesini aradık o da jandarmayı arayıp haber verdi bizi onlar çıkardı.

* İki oyuncunun evli olması bence iyi bir şey… Birbirimizi anlıyoruz.

* Hastalık döneminden ‘sen zaten çok güçlüsün’ sözünü duymaktan yoruldum. ‘Güçlü olmak istemiyorum’ dediğim anlar oldu. Fakat çocuğum olduğu için hemen tekrar ayağa kalktım. Depresyonda çok kalamadım. Bu hayat öyle geçmez çünkü.

Canan Ergüder Gözyaşlarına Hakim Olamadı

44 yaşındaki oyuncu, “Lütfen beni anlayışla karşılayın. Belgeseli seyrederken çok etkilendim bu durumu normalmiş gibi anlatamam, gözyaşlarıma hakim olamıyorum.” dedi.

Canan Ergüder, daha sonra “Arkadaşımla gurur duyuyorum avukat İpek Bozkurt liseden arkadaşım filmdeki avukatlardan birtanesi. Böyle bir filme ihtiyaç vardı. Kadına şiddete karşı güzel temsil eden bir belgesel olmuş hepsiyle gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Gösterimden elde edilen tüm gelirler, ‘Kadın Cinayetlerini Durduracağı Platformu’na aktarılacak.

Canan Ergüder kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler