Ana SayfaKimdirCanan Çiftel Kimdir?

İlgili Postlar

Canan Çiftel Kimdir?

Ünlü seslendirme sanatçısı Canan Çiftel kimdir? Canan Çiftel kaç yaşında? Canan Çiftel dizileri neler? Canan Çiftel filmleri neler? Canan Çiftel aslen nereli? Canan Çiftel hangi burç? Canan Çiftel hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Canan Çiftel Kaç Yaşında? Canan Çiftel Hangi Burç? Canan Çiftel Aslen Nereli?

Canan Çiftel 1 Ekim 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu ve seslendirme sanatçısı Canan Çiftel, Terazi burcudur.

Canan Çiftel Kimdir?

Canan Çiftel eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Canan Çiftel, liseden mevzun olduktan sonra İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazanmıştır. Okuldan başarıyla mevzun olan Canan Çiftel, meslek hayatına tiyatroyla başlamış ve İstanbul’da çeşitli oyunlarda sahne almıştır. Ekran karşısına ilk kez 1996 senesinde “Tatlı Kaçıklar” dizisiyle geçen Canan Çiftel, aynı sene yayımlanan “Kobra Takibi” dizisinin seslendirmenleri arasında yer almıştır. 1997 senesinde “Ruhsar” dizisinde “Şahaser” karakterini canlandıran Canan Çiftel, 1999 senesinde “Babam Olur Musun?” filminin kadrosunda yer almıştır. “Tuzak”, “Çarpışma”, “Asabiyim”, “Açık Deniz”, “Aşk Her Yerde”, “Raydan Çıkanlar”, “Savaş Tanrısı” gibi filmlerde seslendirme sanatçısı olarak yer alan Canan Çiftel, Hollywood’un sevilen oyuncusu Sandra Block’un filmlerinde ünlü oyuncuya sesiyle yeniden hayat vermiştir. Uzun bir süre seslendirmeyle yola devam eden Canan Çiftel, 2013 senesinde “Rana” dizisinde rol almış, 2014 senesinde ise “Ötesiz İnsanlar” dizisiyle izleyici karşısına geçmiştir.

Canan Çiftel Dizileri

  • 2014 – Ötesiz İnsanlar
  • 2013- Rana
  • 1997 – Ruhsar
  • 1996 – Tatlı Kaçıklar

Canan Çiftel Filmleri

  • 1999 – Babam Olur Musun?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler