Ana SayfaDedikoduCan Yaman Türkiye'yi Terk Mi Ediyor...

İlgili Postlar

Can Yaman Türkiye’yi Terk Mi Ediyor…

Geçmiş dönemlerde oyuncu partneri Demet Özdemir ile ismi aşk haberlerinde çıkan başarılı oyuncu Can Yaman ‘ın, şimdilerde Türkiyeyi terk edeceği iddiası  Magazin Haberleri’ne bomba gibi düştü. Oynadığı projelerin ülke dışında büyük ilgiyle izlenmesiyle birlikte özellikle İtalya’da önemli bir hayran kitlesi toplayan  yakışıklı oyuncu hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. Yapılan iddialar neler? Can Yaman gerçektende ülkeyi terkmi ediyor?…Detaylar Haberimizde..

Diletta Leotta ve Can Yaman Yeni Bir Aşka Yelken Mı Açtı?

Can Yaman Türkiye’yi Terk Mi Ediyor…

İtalyan haberlerinde çıkan iddialara göre oyuncu Can Yaman, hem yeni projesi hem de son zamanlarda adı birlikte anılan İtalyan spiker aşkı Diletta Leotta için ülkesini terk edip İtalya’ya yerleşecek.

Yaptığı işlerle dünyada nam salan yönetmen Ferzan Özpetek’in çekimini yaptığı reklam filmi için bulunduğu İtalya’da spiker Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başlayan Can Yaman hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Dizi ‘ Sandokan ‘da Yer Alacak…

İtalyan’da ünlü bir spiker olan Diletta Leotta ile Roma’da romantik beş gün baş başa geçirdiği gazetelere yansıyan Can Yaman, birden bire İtalya’nın  magazin gündeminde yer buldu. Ortaya çıkan habere göre; yakın zamanda İtalyan televizyonlarında yayınlanacak olan ‘Sandokan’ adlı dizide başrolde oynayacak olan 31 yaşındaki başarılı oyuncu, önümüzdeki haftalarda İstanbul’dan ayrılıyor.

Oturacağı Evler Bile Belli!…

İtalyan ‘da çıkan bir diğer haberlere göre ise Roma ile Napoli arasında mekik dokuyacak olan Can Yaman, bu şehirlerde oturacağı evleride çoktan ayarlamış durumda.

Can Yaman Diletta Leotta
Can Yaman Diletta Leotta

Can Yaman Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler