Ana SayfaDedikoduCan Yaman, Aşk Dedikodularına Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Can Yaman, Aşk Dedikodularına Son Noktayı Koydu!

Her Cumartesi ekranlara gelen Star tv’nin sevilen dizisi ‘Erkenci Kuş’un başrol oyuncuları olan yakışıklı oyuncu Can Yaman ile güzel oyuncu Demet Özdemir’in geçtiğimiz haftadaki samimi görüntüleri, görenlerin akıllarına aralarında aşk’mı var sorusunu getirmişti. Can Yaman, dedikodulara son noktayı koydu, detaylar Haberimizde..

17 Kasım Reyting Sonuçları Açıklandı! Erkenci Kuş mu? Türkiye- İsveç Uefa Uluslar Ligi karşılaşması mı?

Can Yaman’dan Bir Hafta Sonra Aşk Açıklaması Geldi..

Geçtiğimiz hafta ünlü bir eğlence kulübünde görüntülere takılan ünlü ikiliden Can Yaman’ın, güzel oyuncu Demet Özdemir’in yanağından makas alması, haklarında aşk dedikodularının başlamasına sebep olmuştu. Ünlü ikilinin aşk söylentileri tüm magazin sitelerinde yayılmış, Fakat Can Yaman ve Demet Özdemir konu hakkında çifti sessiz kalmayı tercih etmişlerdi.

Can Yaman Kimdir?

İşte O Görüntüler…

 

Yakışıklı Oyuncu:  “Ne aşkı?

Demet Özdemir kimdir?

Başarılı ve gözde oyunculardan Can Yaman, yakın arkadaşlarıyla birlikte Bebek’te vakit geçirirken objektiflere takıldı. Yüzünde patlayan flaşlarla birden napıcağını şaşıran yakışıklı oyuncu Can Yaman, rol arkadaşı güzel oyuncu Demet Özdemir ile aralarında oluşan aşk dedikoduları hakkında tam bir haftanın peşinden açıklamalarda bulundu. Yakışıklı oyuncu, kendisinden cevabı merakla beklenen muhabirlerin sorusuna “Ne aşkı? Aşk yok” diye kısa bir açıklamayla son noktayı koymuş oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler