Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCan Oflaz "Aşk Mı Meşk Mi" ile Geliyor!

İlgili Postlar

Can Oflaz “Aşk Mı Meşk Mi” ile Geliyor!

Cover yorumlarıyla adından övgüyle bahsettiren Can Oflaz, 2015 senesinde “Fikrimin İnce Gülü” parçasını kendine özgü yorumuyla dinleyicisiyle buluşturmuştu. Sesi ve yorumuyla büyük bir başarı yakalayan genç şarkıcının çalışmaları dinleyici tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Cover çalışmalarına ara vermeden devam eden başarılı şarkıcı Can Oflaz “Aşk mı meşk mi” ile geliyor. Yazın en sıcak duygularını uyandıran parça dinleyicisinin kalbinde iz bırakacak. İşte Can Oflaz’ın yeni projesi hakkında tüm detaylar;

“Fikrimin İnce Gülü” Çok Sevildi

Müzik alanındaki çalışmalarına senelerdir devam eden Can Oflaz cover parçalarıyla dinleyicisinden yoğun bir ilgi görüyor. 2 sene önce “Fikrimin İnce Gülü” parçasını yorumlayan Can Oflaz’ın kendine özgü tarzı dinleyci tarafından çok sevilmiş, parçanın klibi YouTube’da kısa sürede 20 milyon izlenmeyi geçmişti.

Türkiye’de Bir İlk

Pek çok şarkının düzenlemesine imza atan Can Oflaz, oyuncu, aranjör ve müzisyen kimliğiyle tüm dikkatleri üzerine topluyor. Genç yaşına rağmen ilgilendiği alanlarda oldukça başarılı olan Can Oflaz, yaptığı loop coverları ilerleyen zamanlarda bir albümde toplayarak dinleyicisiyle buluşturmayı planlıyor.

Yazın En Sıcak Şarkısı

Dinleyicinin yoğun talebini geri çevirmeyerek yeni bir parçayla çıkış yapan Can Oflaz‘ın “Aşk Mı Meşk Mi” adını verdiği parça kendi imzasını taşıyor. Yeteneklerine söz yazarı kimliğini de ekleyen Oflaz yeni şarkısını ilk kez “Benimle Söyle” programında seslendirerek dinleyicisinden yoğun bir ilgi gördü. Başarılı sözleri ve melodisiyle ön plana çıkan “Aşk Mı Meşk Mi” Cihangir sokaklarında geçen klibiyle de beğeni topluyor.

Can Oflaz Kimdir?

Can Oflaz “Aşk Mı Meşk Mi” ile Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler