Ana SayfaDizilerCan Bu Seferde Karakolluk Oldu!

İlgili Postlar

Can Bu Seferde Karakolluk Oldu!

Erkenci Kuş 25. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Erkenci Kuş’ta Menkıbe’nin evi boşlaması ve Sanem ile Can’ın ilişkisini komşulardan öğrenmesi üzerine Nihat evi terk etti. Can ile Fabbri arasındaki hisse ve Sanem geriliminin ise sonu karakolda bitti. İşte Erkenci Kuş 26. yeni bölüm fragmanı ve 25. son bölüm özeti

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Can Sanem’e Övgüler Yağdırıyor!

Star TV ekranlarında her Cumartesi akşamı eğlenceli ve keyifli sahneleriyle seyircisini ağırlayan Erkenci Kuş 25.son bölümde; Sanem, başladığı ilişkinin hem ailesi ve ajanstaki çalışma arkadaşları hem de tanıdığı tanımadığı kim varsa herkesin haberdar olması üzerine yaşadığı tedirginliği Can ile paylaştı. Erkenci Kuş son bölümde; Can, gerek Sanem’in içerisinde bu huzursuzluğu gidermek gerekse önlerine çıkan tüm engellere meydana okuyup ilişkilerine doludizgin devam edebilmek için onunla hayatlarına birleştirip yuva kurma fikrine olumlu baktığını tüm cesaretiyle ifade etti. Sanem’in, Can’ın kendisiyle sonsuz birlikteliğe imza atma düşüncesini annesi Mevkıbe’yle paylaşıp onun da gönlünü alırken, Emre ise kendisinden öc almak isteyen Aylin sebebiyle Leyla’dan ayrılma kararı alması üzerine onu büyük bir hayal kırıklığına uğratmasının ardından Erkenci Kuş 26.bölüm fragmanı sorgulanıyor. İşte, Can’ın reklam ajansının ünlü bir kozmetik markasıyla anlaşma sağlayıp reklam faaliyetlerini üstlenmek hedefiyle harekete geçmesi, fakat şirkette hissesi bulunan Fabri’nin kendilerine pürüz çıkarmasının akabinde Erkenci Kuş 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

Erkenci Kuş 26.bölüm fragmanı;

Erkenci Kuş son bölümde;

 Can Sanem’e olan aşkını bir kez daha ispatlar, evleniriz diyerek Sanem’in kafasındaki bütün soru işaretlerini giderir. Sanem de mutlu olur ve bunu annesiyle paylaşır. Bu arada ilişkilerini başından beri saklamak istemeyen Can, ajanstakilere Sanem’le sevgili olduklarını söyler. Herkes bu habere çok şaşırır, özellikle Deren hayatının şokunu yaşar. Bu arada Can, büyük bir kozmetik firmasının işini almak üzeredir fakat bunun önündeki tek engel Fabbri’nin şirkete hissedar olmasıdır. Can ve Fabbri bir kez daha karşı karşıya gelecek ve kozlarını paylaşacaktır.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut’un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 26.bölümüyle 29 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00’da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler