Ana SayfaDedikoduCan Bonomo'dan Oğluyla Paylaşım

İlgili Postlar

Can Bonomo’dan Oğluyla Paylaşım

Yaklaşık dört yıl önce oyuncu Öykü Karayel ile nikâh masasına oturan şarkıcı Can Bonomo, 2021 yılında oğlu Roman’ın doğumuyla ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde babalığın keyfini çıkaran ve sık sık oğluyla karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, bu fotoğraflara bir yenisini daha ekledi. Can Bonomo’dan oğluyla paylaşım geldi. İşte o kare;

Öykü Karayel’den Özel Açıklamalar

Dijital bir platformda yayınlanan ‘Bir Başkadır’ dizisinde hayat verdiği ‘Meryem’ karakteriyle adından söz ettiren Öykü Karayel, geçtiğimiz ay Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube’da yayınlanan ‘Teras Noir’ programına konuk olmuştu. Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Nisan 2021’de anne olan Öykü Karayel, “Dünyaya bir çocuk getirmek yaratıcı tarafını nasıl etkiledi?” sorusuna şu yanıtı vermişti:
İçgüdüsel olarak yaratıcı enerji zaten hamilelik döneminde başlıyor. O açık zihinle bir şeyler üretmek istiyorsun. Ama yoğun set zamanlarında da kafamızı boşaltmak için bazen bomboş şeyler izlemeye ihtiyaç duyabiliyoruz. Çünkü öylesi bir yoğunluk çocuk olmasa da birçok zaman yaratıcı tarafımızı törpüleyebiliyor. O yüzden mümkün olduğunca hiçbir şey düşünmeden kafamı boşaltmaya ihtiyacım varmış diyebilirim. Tüm bu deneyimlerin bilinçaltında birikip, sırası geldiğinde bir anda ortaya çıkacağını düşünüyorum. Çünkü o hissiyat geldiğinde ‘Neyse ya şu an ümitlenmeyeyim, bunları yapacak alanım da yok. Zamanı gelecek’ diyorum.

Can Bonomo’dan Duygusal Doğum Günü Kutlaması

Bonomo, eşinin doğum gününe özel Karayel ile objektif karşısında verdiği aşk pozunu Instagram’dan yayınladı. Ünlü isim, kısa sürede yoğun ilgi gören fotoğrafına “İmparatoriçenin doğum günü.” ifadelerine yer verdi.

“Tıpkı Bana Benziyor”

Mutlu birlikteliklerini 2018 yılında evlilikle taçlandıran şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel, 2021 yılının Nisan ayında oğlu Roman’a kavuşmuştu. Zaman zaman oğluyla kamera karşısına geçen Bonomo, baba olduktan sonraki duygularını anlatmış ve “Çok başka bir duygu… Daha dünyaya geleli doksan gün oldu, beni bıraksan saatlerce onunla ilgili konuşabilirim. Bir de oğlum tıpkı bana benziyor. Annesine de benzeyebilirdi ama benim kopyam gibi kendisi” ifadelerini kullanmıştı.

Can Bonomo’dan Oğluyla Paylaşım

Can Bonomo-Öykü Kareyel çiftinden ünlü şarkıcı, eşi ve oğlu Roman ile pozunu takipçileriyle paylaşmıştı. Bonomo, paylaşımına; “Renaissance keyfi” notunu düştü. Ünlü çiftin mutluluk pozuna binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Can Bonomo Kimdir?

Öykü Karayel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler