Ana SayfaÜnlülerCan Bonomo "Oğlum Benim Kopyam"

İlgili Postlar

Can Bonomo “Oğlum Benim Kopyam”

Can Bonomo, geçtiğimiz gün ‘Bir Masada Oturduk’ programına konuk oldu. Bir süre önce baba olan Bonomo programda hissettiklerini anlattı. Detaylar haberimizin devamında…

Benim Kopyam Gibi

Geçtiğimiz Nisan ayında ilk çocuğunu kucağına alan Bonomo baba olma hissi ile ilgili, “Çok başka bir duygu… Daha dünyaya geleli doksan gün oldu, beni bıraksan saatlerce onunla ilgili konuşabilirim. Bir de oğlum tıpkı bana benziyor. Annesine de benzeyebilirdi ama benim kopyam gibi kendisi” ifadelerini kullandı.

2 yıllık birlikteliklerinin ardından 11 Temmuz 2018’de Maçka Küçükçiftlik Park’ta aileler ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle hayatlarını birleştiren çift, düğün törenlerinin ardından Çeşme’de bir yaz düğünü yapmışlardı.

Can Bonomo Kimdir?  Öykü Karayel Kimdir?

Can Bonomo, Podcast hakkında da “Ben ilk albümüm çıkmadan önce radyoculuk yapıyordum zaten. Programım da genelde gece yayınlarına denk geliyordu. Meczup albümü çıktıktan sonra radyo yayınlarını bırakmak durumunda kaldım, ancak sonra çok özlediğimi fark ettim. Biz podcast yapmaya başladığımızda Türkiye’de henüz o kadar popüler değildi. Bizim program yedinci senesini geride bıraktı podcast dünyasında. Bizler de biraz kolayımıza geldiği için podcast yaptık aslında. Bir vizyonerlik göstergesi olarak başlamamıştık ama şimdi bakınca baya vizyonermişiz diye düşünüyorum.”

Can Bonomo’dan Samimi Açıklamalar

Can Bonomo, iki gün önce dünyaya gelen oğlu Roman’la fotoğrafını Instagram’dan paylaştı. Oğluyla kendisinin elini yayınlayan şarkıcı, “(Pax Romana 2021): Adınla yaşa canım oğlum, Roman. Annen ve baban her zaman yanında. Sağlık, huzur ve barışla…” yazarak eşi Öykü Karayel’i etiketledi.

Pax Romana, Latince “Roma Barışı” anlamına gelir. Roma İmparatorluğu’nun uzun soluklu barış dönemi için kullanılır. Terim, Roma yönetimi ve Roma hukuku altında, aralarında kavga eden rakip liderlerin ve eyaletlerin, bazen sert bir şekilde, barıştırılmasından çıkmıştır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler