Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 47. Bölüm 1. Sezon Finali Fragmanı Yayında! Nalan İsyan Bayrağını...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 47. Bölüm 1. Sezon Finali Fragmanı Yayında! Nalan İsyan Bayrağını Çekiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 47. bölümüyle 16 haziran perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hayri, Nalan’ı kıskandırmak için elinden geleni yapar. Billur, Nalan’a Hayri’yi kendisinden kıskandığını anladığını yüzüne vurur. Feride, Cana’yı doktora götürüp kürtaj olmaya zorlar. Cana, kürtaj olmuş gibi davranıp onun elinden kurtulup Gülcihan’a her şeyi anlatır. Nalan, evdekilerin konuşmalarından Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu anlar. Soluğu Cana’nın evinde alır. Camdaki Kız 47. bölüm sezon finali 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, isyan bayrağını çekiyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan İsyan Bayrağını Çekiyor!

Camdaki Kız 47. bölüm sezon finali 1. fragmanında; Nalan, Cana’yı da alıp eve dönüyor. Ev halkını toplayan Nalan, Sedat ile Cana’nın bebekleriyle ilgili kendisine bir şey söylemek isteyen olup olmadığını soruyor. Onlara, artık ağızlarından tek bir yalan duymak istemediğini artık oyunun bittiğini söylüyor.

İşte Camdaki Kız 47. bölüm sezon finali 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 46. BÖLÜM ÖZETİ!

Hayri, Nalan’ın kendisini sorguya çekmesinden onun kendisini kıskandığını anlar. Ona, kendisinin onun için ne olduğunu, eğer şoförü olarak kalmasını isterse öyle olacağını söyler. Nalan’da, onun şoförü olduğunu hep de öyle kalacağını söyler. Eve giden Nalan, hemen Sedat’ı eve çağırıp onunla dışarı çıkar. Özellikle de Hayri’yle gider.

Sedat, Hayri’nin biriyle sürekli mesajlaştığını görüp onun hayatında biri olduğunu düşünür. Nalan ise, Hayri’yi yol boyu tersliyor. Ondan yolda telefonuyla meşgul olmamasını ister. Sahile gittiklerinde Hayri, bir kadınla tanışıp konuşmaya başlar. Nalan, Hayri’yi o kadından kıskandığını gizleyemez.

Üzerine ertesi gün o kadını evin önünde Hayri’yle konuşurken görünce iyice kıskanır. Cana kendine geldiğinde Feride’nin bebeğini aldırdığını düşünür. Daha sonra Feride ona, bebeğine bir şey olmadığını ama hemen doktoru arayıp bebeği aldırmak için randevu almasını ister.

Cana, Feride ve Selen ile birlikte doktora gider. Doktorla konuşan Cana, bebeğini aldırmaz. Ama Feride ile Selen’in bebeği aldırdığını düşünmesini sağlar. Onların yanından ayrılan Cana hemen Gülcihan’ı arayıp evine çağırır. Ona, Sedat’tan hamile olduğunu söyler. Gülcihan, onun bebeği doğurmasına karşı çıkmaz.

Eve geldikten sonra Sedat’a ateş püskürür. Rafet, onların gizli gizli konuşmalarından kendisinden bir şey sakladıklarını anlar. Ama Gülcihan, Rafet’i geçiştirir. Muzo, eve gelip Pera ile 16’sın da evleneceklerini düğünde Pervin’in olmayacağını açıklar. Gülcihan, Pervin olmayacağı için düğüne gitmeyi kabul eder.

Pervin ise, Rafet’in yanına gidip eğer kendisiyle kızının arasını düzeltmezse Gülcihan’ın geçmişini onun önüne sereceğini söyleyip tehdit eder. Rafet, Pervin’i oradan kovar. Ev Cana’nın hamileliğiyle çalkalanırken gece yarısı Sedat’ın telefonuna mesaj gelir. Nalan, mesajı okuyup çok sinirlenir.

Aşağı su almaya inen Nalan, evdekilerin konuşmalarından Cana’nın hamile olduğunu duyup o mesajların Cana’ya ait olduğunu anlar. Hemen Hayri’den Cana’nın evini öğrenip yola çıkar. Hayri de, başka arabayla Nalan’ı takip eder. Nalan, Cana’nın karşısına çıkıp hamile olup olmadığını sorar. Oda, hamile olduğunu söyleyince Nalan, bebeğin Sedat’tan olup olmadığını sorar.

Camdaki Kız 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Cana İle Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler