Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Bebeğini Kaybetmenin Acısını Yaşıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Bebeğini Kaybetmenin Acısını Yaşıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 34. yeni bölümüyle 10 mart perşembe günü erkana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nalan, Alp’in söylediklerini duyduktan sonra ondan kendilerinden uzak durmasını ister. Doğruca Sedat’ın yanına gidip ona tokat atar. Sedat, Cana’yla önceden bir ilişkisi olduğunu itiraf eder. Nalan, Sedat’ın ailesine bu gerçeği neden kendilerinden sakladıklarının hesabını sormak ister. Ama yapamaz. Sedat, Alp’i hırpalar. Alp de, adam tutup Sedat’dan intikamını alır. O arbedede Nalan fenalaşır. Camdaki Kız 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, bebeğini kaybetmenin acısını yaşıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Bebeğini Kaybetmenin Acısını Yaşıyor!

Camdaki Kız 34. bölüm 1. fragmanında; Nalan, bebeğinin kalp atışını duyamıyor. Rafet bey, bu duruma sebep olanın Alp olduğunu öğreniyor ve onun yanına gidiyor. Onun izlettiği videoyla oğlunun hala Cana’yla birlikte olduğunu anlıyor. Feride, Cana’yı sıkıştırmanın yollarını aramaya başlıyor. Nalan ise, hayatında hep korkularıyla yaşamasıyla bir kez daha yüzleşiyor.

İşte Camdaki Kız 34. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Alp’in söylediklerine inanmak istemez. Ona kendilerinden uzak durmasını istedikten sonra orayı terk eder. Doğruca şirkete gider ve Sedat’a tokat attıktan sonra ona her şeyi bildiğini Alp’in her şeyi kendisine anlattığını söyler. Sedat, kendisini savunmak için Cana’yla üniversite yıllarında kısa bir ilişki yaşadığını itiraf eder.

Nalan, şirketten ayrıldıktan sonra hastaneye gidip bebeğinin iyi olup olmadığından emin olmak ister. Bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra Hayri’den kendisini hava alabileceği bir yere götürmesini ister. Orada Hayri’yle birlikte yürüyüp rahatlar. Daha sonra eve döner ve yemekte herkes onun moralinin bozuk olduğunu anlar.

Nalan, onların Cana ile Sedat’ın ilişki yaşadıklarını bildikleri halde onunla kendisini aynı masaya oturttuklarının hesabını sorup onlara güvenmediğini söylemek ister. Ama yapamaz. Cavit, Muza’yu yanına çağırıp babasının maddi sıkıntı yaşadığını bildiğini söyleyip karşılıksız onlara on milyon dolar vereceğini söyler.

Muzo, borç olarak kabul eder. Babasına ödemeleri hallettiğini söyler. O akşam Sedat ile Levent, Alp’le konuşmak için dışarı çıkar. Ama konuşmadan ikisi birden Levent’i darp eder ve Sedat Alp’e, karısından uzak durmasını ister. Cana, babasının yardımıyla çocuklarına kavuşur.

Babası Cana’ya bir ev ve kredi kartları verir. Onu bunu torunları için yaptığını söyler. Feride, Alp’ten hesap sormaya gider. Onun izlettirdiği videoyla Sedat’ın hala gizlice Cana’yla görüştüğünü anlar. Eve gidip karışımlar yapıp Nalan’a kocasına içirmesi için gönderir.

Rafet, yıllar önce terk ettiği kadının kendisine gönderdiği hediyeyle hayatı alt üst olur. Gülcihan, onun kendisinden bir şeyler sakladığını anlar. Nalan yürüyüşe çıkmak ister. Sedat da onunla gider. Orada Alp’in adamları Sedat’ın önünü kesip ona saldırır. Strese dayanamayan Nalan, fenalaşır.

Hayri ile Sedat, Nalan’ı hemen hastaneye yetiştirir. Kanaması olduğunu gören Nalan, bebeğini kaybetmekten çok korkar.

Camdaki Kız 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Bebeğini Kaybetmekten Korkuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler