Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat'ın Kaybolmasıyla İki Aile Karşı...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat’ın Kaybolmasıyla İki Aile Karşı Karşıya Geliyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 18. yeni bölümüyle 4 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sedat, şirketin başına geçeceğini düşünerek hisselerini babasının üzerine devreder. Ama onun açıklamasından sonra evrakı alıp şirketten koşarak kaçar. Soluğu Cavit’in yanında alıyor ve ona şirket hisselerini ona devretmek istediğini söyler. Camdaki Kız 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sedat’ın ortadan kaybolmasıyla iki aile karşı karşıya geliyor.

Perşembe Dizileri 2021

Sedat’ın Kaybolmasıyla İki Aile Karşı Karşıya Geliyor!

Camdaki Kız 18. bölüm 2. fragmanında; Sedat, ortadan kayboluyor. Nalan, iki gündür Sedat’ın eve gelmediğini kimseye söylemek istemiyor. Koroğlu ailesinde bir yıkım yaşanıyor. Selen’de evden ayrılıyor. Feride, durumu öğreniyor ve iki aile bu durumla yüzleşmek için karşı karşıya geliyor.

İşte Camdaki Kız 18. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülcihan ile Rafet’in, evlilik yıl dönümü gecesinde yayınlanan videoyu herkes pür dikkat izlemeye başlar. Rafet’in telefonuna bir video geliyor ve onu görünce fenalaşır. Hayri, onları otoparkta gördüğü için daha sonra neler olacağını bildiği için o görüntüleri Nalan’ın görmesini istemez.

Hemen gidip bilgisayarın fişini çeker. Rafet, ikinci kalp krizini de orada geçirir. Gülcihan, hastaneye kaldırılan Rafet’in ikinci kez kalp krizi geçirdiğini öğrenir. Hayri’yi sıkıştırıp onun ilk kalp krizini geçirdiğinde neler olduğunu, onu nasıl bulduğunu sorar. Ama Hayri ona bir şey söylemez.

Ertesi gün Rafet, Cana’nın evine gider. Ona çocukları üzerinden çok güzel bir konuşma yapar. O sırada ısrarla Sedat arar. Rafet, ondan telefonu açmasını ister. Sedat, Cana’ya babasının hiçbir şey anlamadığını yine yırttıklarını söyler.

Ona, babasının şirketi kendisine bırakacağı için heyecanlı olduğundan bahsederken Cana, onunla bir daha görüşmek istemediğini söyler. Rafet, çocuklarına şirketi kime bırakacağını açıklayacağını söyler. Selen’le de ayrı görüşüp şirketi ona bırakacağını, ama bundan kimseye bahsetmemesini ister.

Selen, babasına hamilelik yalanı uydurduğu için çok pişman olur. Muzo, Selen’e hamile olmadığını anladığını söyler. Nalan, annesinin isteğiyle ilk kez dışarı yemeğe gider. Onun böyle değişmesine bir anlam veremez ve ona kendisinin doğum gününde kimi kaybettiğini sorar.

Feride, durumu geçiştirip Nalan için dekolte kıyafetler almaya gider. Ondan kocasını elinde tutması için şatafatlı giyinmesini istediğini söyler. Nalan, annesine Sedat’la ilgili kendisinin bilmediği bir şey mi olduğunu sorar. Ondan bir cevap alamaz.

Rafet, çocuklarını toplar. Şirketi kime bıraktığını açıklamadan önce hisselerini kendilerine devretmelerini ister. Önce Sedat, kendisine uzatılan evrakı imzalar. Sonra, o videoda neler olduğunu bildiğini, o videoyu ise Levent’in çektiğini açıklar.

Selen’den, hemen kocasından boşanmasını istediğini, sonra Sedat’a, onu tüm mirasından men ettiğini açıklar. Bunu duyan Sedat, imzaladığı kağıdı kapıp koşarak şirketten kaçar.

 Camdaki Kız 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Şirket Hisselerini Cavit’e Satmak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler