Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÇakallarla Dans 5 Filmi Gala Sonrası Ekip 50 Kilo Et Yedi!

İlgili Postlar

Çakallarla Dans 5 Filmi Gala Sonrası Ekip 50 Kilo Et Yedi!

Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in senaristliğini yapıp Murat Şeker’in yönetmenliğini yaptığı ‘Çakallarla Dans 5’ filminin galası, geçen akşam Kadıköy Sineması’nda yapıldı. Film ekibi, yeni filmlerini 50 kilo et yiyerek kutladı

Filmin ünlü oyuncuları Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hande Katipoğlu, Hakan Bilgin, Şebnem Dönmez, Naz Çağla ve Uraz Kaygılaroğlu ‘Çakallarla Dans 5’ gala gecesine katıldı. Gala sonrası tüm ekip et yemeye gitti.

Çakallarla Dans filmine yerli üretim logosu

Timur Acarın Kendisi Yoktu Maskesi Vardı

İzmir’de tiyatro gösterisi olduğu için Timur Acar’ı, eşi Eda Özerkan oyuncuyu temsil ederken bir set çalışanına Timur Acar’ın kağıttan maskesi takılarak yokluğu hissedilmemiş oldu. Film ekibi “Timur şu an bizimle değil ama temsilen onu buraya getirttik” sözleriyle espriler yaptı.

“Kadıköy’de Semtimizdeyiz”

Filmin yönetmeni Murat Şeker, ‘Çakallarla Dans’  film serisinin beşinci filmi için, “Bugüne kadar ‘Çakallarla Dans’ filmlerinin çekimlerini hep Kadıköy ve çevresinde yaptık. Filmimizin oyuncularının bazılarının tiyatroları, ofisleri ya da evleri Kadıköy’de. Bu nedenle ilk özel gösterimi oyuncularımız ve yakınlarıyla Kadıköy’de, semtimizde gerçekleştirdik. Ekip olarak çok heyecanlıyız. Herkesi filmimize bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Gala Sonrası 50 Kilo Et Yediler

Çakallarla Dans filminin gala bitiminde film ekibi, Emaar AVM’deki Bedri Usta’da yemek yedi. Kuzu, dana, tavuk, adana ve urfa olmak üzere yaklaşık 50 kilo et yiyen başarılı oyuncular, iştahlarıyla bütün  dikkatleri üstlerine çektiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler