Ana SayfaDedikoduÇağlar Ökten'den Seda Sayan'a Romantik Sözler

İlgili Postlar

Çağlar Ökten’den Seda Sayan’a Romantik Sözler

Yaklaşık dört ay önce müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük eşiyle yurt dışı turuna devam ediyor. Paris’te balayı yapan, ardından Hollanda’ya giden çiftin son durağı Yunanistan’ın Mikonos Adası oldu. Sosyal medyada paylaşım yapan Çağlar Ökten’den Seda Sayan’a romantik sözler geldi.

Balayı İçin Paris’e Gittiler

24 Nisan 2022 tarihinde Beşiktaş’ta lüks bir otelde kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan, nikah sonrası eşi ve yakın arkadaşlarıyla Amsterdam tatiline çıkmıştı. Ünlü çift, balayı için de Paris’i tercih etmişti.

Dudak Dudağa Paylaşım

Geçtiğimiz haftalarda eşiyle Hollanda’ya giden Seda Sayan, romantik pozlarla adından söz ettirmişti. Ünlü ismin, ‘Sevgilimmm’ notuyla paylaştığı dudak dudağa poz, yorum yağmuruna tutulmuştu.

Tatilden Arası Estetik

Sosyal medyayı sık kullanan ünlü şarkıcı Seda Sayan ise, tatilden döner dönmez soluğu estetik merkezinde aldı. Seda Sayan, bu defa yanak, çene, dudak ve boynuna gençleştirici işlemler yaptırdı. Yaptırdığı işlemleri saklamayan ünlü isim, bu anları sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi.

Estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Seda Sayan yaptırdığı işlemleri saklamıyor. Sosyal medya hesabından her ayrıntıyı paylaşan ünlü isim, ‘estetiğe karşı değilim’ ifadelerini kullanıyor.

Seda Sayan kimdir?

Yunanistan Tatiline Çıktılar

Çift, son olarak rotayı Yunanistan’ın Mikonos Adası’na çevirdi. Tatilleri devam eden çift, birlikte çekildikleri aşk pozlarını da sosyal medya üzerinde takipçileriyle paylaştı.

Çağlar Ökten’den Seda Sayan’a Romantik Sözler

Çağlar Ökten, eşiyle olan bu karesini “O gülüşün hiç eksik olmasın gül yüzlüm!” notuyla paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler