Ana SayfaÜnlülerÇağlar Ertuğrul'a coşkulu karşılama

İlgili Postlar

Çağlar Ertuğrul’a coşkulu karşılama

Çağlar Ertuğrul’a coşkulu karşılama… Yanımda Kal filminin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, Adanalı hayranları ile bir araya geldi. Adana halkı, ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul’u büyük bir coşku ile karşıladı. Büyük buluşmada neler yaşandı? Adanalılar, Çağlar Ertuğrul ile nasıl buluştu? Detaylar haberimizde…

Yanımda Kal Filminden Muhteşem Gala!

Çağlar Ertuğrul’a coşkulu karşılama! Adanalılar kucak açtı

Yanımda Kal filminin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, filmin yapımcısı Shebnem Aşkın ile birlikte Adanalıların karşısına çıktı. Adana M1’de gerçekleşen buluşmada, genç oyuncu Çağlar Ertuğrul sinemaseverle tarafından büyük bir coşku ve heyecan ile karşılandı. Çukurova Üniversitesi Sinerji Grubu öğrencileri, Çağlar Ertuğrul’a buluşma hediyesi olarak bir atkı hediye etti. Hemen atkıyı boynuna takan Ertuğrul, sinemaseverlere Türk sinemasına verdikleri destek için teşekkürlerini sundu.

Çağlar Ertuğrul kimdir?

Yanımda Kal filmi takvimi

Yanımda Kal filmi ekibi 23 Aralık Pazar Adana Optimum Avm, ‪24 Aralık Pazartesi Gaziantep Sankopark, ‪25 Aralık Salı Şanlıurfa ‪Piazza ve Diyarbakır Ceylan, 26 Aralık Çarşamba İstanbul Beylikdüzü Migors Avm ve İstanbul Bayrampaşa, ‪27 Aralık Perşembe İzmit 41 Burda, ‪28 Aralık Cuma Trabzon Forum, ‪29 Aralık Cumartesi Samsun Piazza, ‪30 Aralık Pazar İzmir Optimum, ‪1 Ocak Salı İzmir Kipa ve Mavibahçe, ‪2 Ocak Çarşamba Sakarya Ada ve Sedirvan Avm’de olacak.

Yanımda Kal filminde deva kadro

İşkolik bir adamla sokak şarkıcısının dramatik aşk hikayesini konu alan Yanımda Kal filminin senaryosu Çağlar Yurt’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu ve yapımcılığını Lucky Red Film/Shebnem Aşkın’ın üstlendi. Filmde, Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın yanı sıra Murat Aygen, Nilay Duru, Ege Aydan, Levent Sülün, Tuna Arman, Deniz Baytaş rol aldı.

Yanımda Kal filmi, Adanalı sinemaseverler tarafından büyük bir ilgi ile izlenirken, filmin başrol oyuncusu yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul heyecanla karşılandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler