Ana SayfaÜnlülerÇağlar Cilara Kimdir?

İlgili Postlar

Çağlar Cilara Kimdir?

Türk gazeteci, TV Yapımcısı, Haber sunucusu ve köşe yazarı Çağlar Cilara Kimdir? Çağlar Cilara Kaç Yaşında? Çağlar Cilara Ne Zaman Doğdu? Çağlar Cilara Nerede Doğdu? Çağlar Cilara Hangi Burç? Çağlar Cilara Aslen Nereli? Başarılı gazeteci Çağlar Cilara hakkında merak edilen tüm detaylar Kimdir yazımızda. İşte Çağlar Cilara…

Çağlar Cilara Kaç Yaşında? Çağlar Cilara Ne Zaman Doğdu? Çağlar Cilara Nerede Doğdu?

06 Eylül 1989 tarihinde Trabzon’ da dünyaya gelen Çağlar Cilara, 32 yaşındadır.

Çağlar Cilara Hangi Burç? Çağlar Cilara Aslen Nereli?

Aslen Bayburt’ un Sakızlı (Cilara) köyünden olan Çağlar Cilara, Başak burcudur.

Çağlar Cilara Kimdir?

Çağlar Cilara, Ailesiyle birlikte Trabzon’ dan İstanbul’ un Beykoz ilçesine 1991 tarihinde 2 yaşındayken gelmiştir ve Beykoz ilçesinde bulunan Rüzgarlıbahçe ilköğretim Okulunu bitirmiştir. Ardından Ortaokulu Kavacık İlköğretim Okulu’nda okuyan Çağlar Cilara, Yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi (2013 – 2017) tarihinde, Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden (2015 – 2019) ‘de, İstanbul Aydın Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur.

Çağlar Cilara, Üniversite döneminde Karadeniz Tv’ de program yapmaya başlamış ardından Kültür Tv’de Haber Koordinatörlüğü görevini yapmıştır. Ayrıca 98.2 Karadeniz FM’de saat başı haber bülteni’ nin yanı sıra Kültür Tv ekranlarında hafta içi hergün Haber Özel adlı programı hazırlayıp sundu. Hafta içi her gün Halk Tv ekranlarında saat 15’te Günün Konuğu programını sunmuştur.

2007 yılında Kültürlerde Kurban isimli sinema filminde de oyuncu olarak yer alan Çağlar Cilara, 2014 yılında Zeynep Yaşa ile evlenmiştir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler