Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel: Biz Hala Podyumu Sallıyoruz

İlgili Postlar

Çağla Şikel: Biz Hala Podyumu Sallıyoruz

Çağla Şikel: Biz hala podyumu sallıyoruz. Mankenlikte olduğu kadar yaptığı televizyon programlarıyla da büyük bir başarı yakalayan ünlü model Çağla Şikel, samimi itiraflarda bulundu. Önceki gün bir oyuncak dükkanından çıkarken görüntülenen ünlü manken, magazin muhabirleriyle ayak üstü bir sohbet gerçekleştirdi. Deniz Akkaya ve Özge Ulusoy ile birlikte hala podyumları salladıklarını söyleyen ünlü manken Çağla Şikel, bu yüzden yeni isimlerin gelmediğini ifade etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Çağla Şikel, Şiddet Görsem Asla Susmam!

Çağla Şikel: Biz hala podyumu sallıyoruz

Çağla Şikel: Biz hala podyumu sallıyoruz. 40 yaşında olmasına rağmen podyumların aranılan mankenlerinin başında gelen ünlü model Çağla Şikel, önceki gün Etiler’de alışveriş sırasında görüntülendi.

Bir oyuncak dükkanından çıkarken görüntülenen ünlü manken Çağla Şikel, kendisini görüntüleyen magazin muhabirleriyle ayak üstü bir sohbet gerçekleştirdi.

Dijital çağa ayak uydurarak yaklaşık 2 yıl önce açtığı Youtube kanalı sayesinde 7’den 77’ye hayranlarına hitap eden ünlü manken, dijital dünyadaki sırrını şöyle açıkladı:

“Çoktan her şey dijitale kaydı. Geç kalanlar şimdi daha yeni geliyor. Benim iki yılım doldu. Birilerinin gazına gelip değil, gerçekten anlatacak hikayelerim olduğu için kanalı açtım. Keyifli sohbet edeyim diye başladım ama şu anda çok başka yere geldi. Bir milyon takipçim oldu.”

Çağla Şikel, Deniz Akkaya ve Özge Ulusoy ile birlikte podyumları sallamaya devam ettiklerini söyledi.
Çağla Şikel, Deniz Akkaya ve Özge Ulusoy ile birlikte podyumları sallamaya devam ettiklerini söyledi.

Çağla Şikel kimdir?

Youtube kanalında gerçekten kullandığı ürünleri tavsiye ettiğini ve bu yüzden markalarla pek de iyi anlaşamadığını söyleyen Çağla Şikel, “Güvenilir bir kitlem oldu. Markalarla aram çok iyi değil. Çünkü güvenmediğim, denemediğim bir markayı paylaşmıyorum. Onca güveni parayla satın alamazsınız.” ifadesini kullandı.

Yaşına rağmen Türkiye’nin en başarılı ve en çok iş yapan mankenlerinin başında gelen ünlü isim, mankenlik sektörünün artık eskisi gibi ilgi görmediğini söyledi.

Kendisi gibi podyumlardaki başarısıyla sektörün önde gelen isimlerinden Deniz Akkaya, Özge Ulusoy ve kendisini de bu durumdan sorumlu tuttuğunu belirten Çağla Şikel, “Biz hala podyuma salladığımız için yenileri gelmiyor olabilir” sözleriyle dikkat çekti.

50 yaşıma geldiğimde de aynı şeyi konuşuyor olacağız

Podyuma çıkmadan önce hala çok heyecanlandığını ve 10 yıl sonra da aynı heyecanı yaşamaya devam edeceğini söyleyen ünlü manken, şunları söyledi:

“Biz hala podyumu salladığımız için gelmiyor olabilirler. Modellik mesleği çok enteresan. Podyumda fiziği ve yüzü benden bin kat güzel olan modeller var ama o modellerimiz 20 sene sonra da podyuma çıkarken heyecanlanacak mı? Yürümüş olmak için mi çıkıyorlar? O ışığa sahipler mi? Ben hala müthiş bir heyecan yaşıyorum. Kesinlikle bu meslekte ve sahnede olmak için yaratılmışım. Bence 50 yaşıma geldiğimde de aynı şeyi konuşuyor olabiliriz.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler