Ana SayfaÜnlülerBüşra Develi 'den Samimi İtiraflar

İlgili Postlar

Büşra Develi ‘den Samimi İtiraflar

Büşra Develi, hem PSM Online’dan hem de Zorlu PSM YouTube kanalından yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına konuk oldu. Develi programda samimi açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizin devamında…

Büşra Develi Kimdir?

İçimde Sokak Çocuğu Var

Büşra Develi, hem PSM Online’dan hem de Zorlu PSM YouTube kanalından yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Büşra Develi, görüntüsü nedeniyle herkesin kendisinden zarafet beklediğini ancak bunun tam aksine içinde bir sokak çocuğu olduğunu belirtti.

900’lü Hatlar Mağduruyum

Büşra Develi, “Oyunculuk yapma isteği nereden geliyor” sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Ünlü oyuncu, “Ben bir 900’lü hatlar mağduruyum öncelikle. 900’lü hatların televizyonda reklamları çok çıkıyordu. Ben de arayıp ‘Merhaba ben Ömer, merhaba ben Mehmet’ diye o insanlarla sesimi değiştirip inandırdığımı düşünüyordum.

Kabarık bir telefon faturası gelene kadar böyleydi. Annem, babamın 900’lü hatları aradığını düşündü. Böyle karanlık bir geçmişi var aslında oyunculukla tanışmamın. Babamı çukura atarak oyunculukla tanıştığım an böyle oldu” dedi.

Çok fazla gündeme gelen güzellik yarışmalarına katılmayı düşünüp düşünmediğine yönelik soruya ise Develi, “Güzellik yarışmalarına hiçbir anlam veremiyorum. Bu zamana kadar da hiç katılmayı düşünmedim” yanıtını verdi.

Ev Kadını Yönüm Ortaya Çıktı

Büşra Develi, “Karantinada kendinde keşfettiğin bir şey var mı” sorusunu şöyle cevapladı: “İçimde beslediğim bir ev kadını varmış. Kimi doyurabilirim gibi bir istek geldi bana. Sürekli yemek yapmak ve insanları doyurmak istiyordum.”

Büşra Develi ve Yıldıray Şahinler Rol İçin Tango Dersi Aldı…

Güçlü oyuncu kadrosuyla atv ekranlarında her cuma akşamı seyirci ile buluşan Akıncı dizisinde Büşra Develi’nin canlandırdığı Nergis karakteri ile Yıldıray Şahinler’in hayat verdiği Cevdet karakteri kısa sürede izleyicinin heyecanla takip ettiği baba-kız olduverdiler…

15 Ocak Cuma günü yayınlanan bölümde, kardeşi Yağız’ın doğum günü partisinde Nergis, babası Cevdet ile tango yaptı. Büşra Develi ve Yıldıray Şahinler dans sahneleri için özel tango dersi aldı. Sahne öncesinde oldukça sıkı çalışan ikili kısa sürede figürleri öğrenerek başarılı bir çekim gerçekleştirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler