Ana SayfaDedikoduBuse Varol ve Alişan'a Teklif Yağıyor

İlgili Postlar

Buse Varol ve Alişan’a Teklif Yağıyor

Magazin dünyasının bir ayrı bir barışık çiftleri arasında olan Alişan ve Buse Varol çiftine ayrılık haberleri yaramış… Alişan ve Buse Varol’a teklif yağıyor. İşte detaylar;

“Bizi Bize Bırakın”

Dün akşam bir alışveriş merkezinde el ele görüntülenen çift zor günleri geride bıraktı. Açıklama yapmaktan kaçınan ikili ‘her şey yolunda’ mesajı verdi.

Buse Varol muhabirlerin soruları karşısında sessiz kalırken Alişan, ‘Bizi bize bırakın, biz hallederiz’ demiştik, hallettik! Uzun zaman olmuştu dışarı çıkmayalı, bir nefes alalım dedik’ sözleriyle sorunları aştıklarını duyurdu.

Alişan kimdir?

Buse Varol Kimdir?

Alişan: Romantizmin Doruklarındayım

Kısa bir süre önce aralarındaki buzları eriten şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol, kar yağışının keyfini çocuklarıyla birlikte evlerinde çıkardılar. Ünlü çiftten Alişan, beyaza bürünen bahçenin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Gönderisine eşini de etiketleyen şarkıcı, “Romantizmin doruklarındayım.” ifadelerini kullandı. Alişan’ın aşk dolu paylaşımı sevenlerini de mutlu etmişti.

Rize’ ye Giden Alişan ‘dan Eğlenceli Anlar ” Tulum Çalıp Bahşiş Aldım “

Buse Varol ve Alişan’a Teklif Yağıyor

Evliliklerinde kriz yaşayan ve geçtiğimiz haftalarda boşanacakları haberleriyle gündeme gelen Alişan ve Buse Varol çifti araya düzellti. Gündemden düşmeyen çifte ayrılık haberleri resmen yaradı. Ünlü çifte reklam teklifi yağdı.

Güneşli’deki bir mağazadaki yeni koleksiyon tanıtımına katılacak olan çift, bu reklam ziyareti karşılığında 100 bin TL aldı. Daha birçok firmadan reklam teklifi alan ikili için “Barışma bereketli geldi” yorumları yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler