Ana SayfaÜnlülerBuse Varol, Alişan'la evlenir evlenmez soyadını değiştirdi!

İlgili Postlar

Buse Varol, Alişan’la evlenir evlenmez soyadını değiştirdi!

Dün akşam Alişan ile nikah masasına oturan Buse Varol, deyim yerindeyse nikah masasından kalkar kalmaz soyadını değiştirdi. Sosyal medya hesabından Buse Varol olan ismini, Buse Tektaş olarak değiştirdi. İşte detaylar…

Söz vermişti, geç de olsa evlendi. Cumhurbaşkanı, Alişan’ın nikah şahidi oldu!

Alişan ile evlenen Buse Varol, hemen soyadını değiştirdi

Alişan ve Buse Varol çifti, dün akşam bir otelde gerçekleşen muhteşem törenle evlendi. Hayatının geri kalanını Alişan’ın eşi olarak geçirmeye “evet” diyen güzel oyuncu Buse Varol, evlenir evlenmez ilk iş sosyal medya hesabından soyadını değiştirmek oldu. Ünlü oyuncu, Varol olan soyadını, Tektaş olarak değiştirdi.

Alişan kimdir?

Soyadımı değiştireceğim demişti

Buse Varol, düğünden önce Alişan ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak “Bu Alişan ile Varol olarak son fotoğrafım. Allah’ın izniyle 12 gün sonra Tektaş olarak ilk fotoğrafımızı koyacağım.” diye yazmıştı. Varol, sözünü tuttu ve hemen soyadını değiştirdi. Ancak, henüz evli olarak bir paylaşım yapmadı.

Buse Varol Kimdir?

Alişan ve Buse Varol’un nikahına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nikah şahidi olarak katıldı

Alişan ve Buse Varol’un dün akşam kıyılan nikahında Alişan’ın şahidi, Cumhurbaşkanıydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte nikaha katılırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikahta, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte nikah şahidi oldu.

Alişan, Cumhurbaşkanından izin istedi

Alişan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan “evet” demek için izin isteyince gülüşmeler oldu.

Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan ve Buse Varol çiftine mutluluklar dilerken, “Benim hep bir nasihatim var. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim. Güçlü milletler güçlü ailelerden oluşur. Bizi yıllarca doğum kontrolüyle aldattılar.” şeklinde öğütlerde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın nasihatleri salondakiler tarafından uzun uzun alkışlandı.

Ünlü türkücü Alişan, geçtiğimiz yıl 29 Ekim resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği evlilik sözünü geç de olsa tuttu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler