Ana SayfaÜnlülerBurcu Kıratlı'nın mini gelinlik yorumu

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı’nın mini gelinlik yorumu

Burcu Kıratlı’nın mini gelinlik yorumu… Geçtiğimiz günlerde Amsterdam’da Sinan Akçıl ile evlenen Burcu Kıratlı, mini ve dekolteli gelinliğine gelen eleştirilere yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Burcu Kıratlı düğün tarihini açıkladı

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evlendi

Sahnelerin güçlü sesi ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve son olarak Aşk ve Mavi isimli dizide rol alan ve Mavi karakterine hayat veren güzel oyuncu Burcu Kıratlı, 31 Aralık günü Amsterdam’da sesiz sedasız nikah masasına oturmuştu.Burcu Kıratlı’nın nikahında giydiği mini ve dekolteli gelinliği olay yaratmıştı.

Burcu Kıratlı kimdir?

Burcu Kıratlı’nın mini gelinlik yanıtı

Yeni gelin Burcu Kıratlı, derin dekolteli ve mini bir gelinlik giymeyi tercih etti. Güzel oyuncunun gelinliği, adeta olay yarattı. Gelinliği mini olduğu için çok kişi eleştirdi. Burcu Kıratlı, gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kıratlı, paylaşımında “Gelinliğimle ilgili açıklama yaptığım yazılmış. Açıklama yapma gereği duymayacak kadar çok severek giydim. Ayrıca düğün Mayıs’ta değil Haziran’da olacak Allah’ın izniyle. Biraz doğru haber yapmanız dileğiyle.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Sinan Akçıl kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler