Ana SayfaDedikoduBurcu Kıratlı Yüzüğü Geri Göndermiş

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı Yüzüğü Geri Göndermiş

Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl’ın 15 ay süren ikinci evliliği, geçtiğimiz mayıs ayında üç dakikada bitmişti. İlk ayrılığa Kıratlı’nın kıskançlık krizlerinin zemin hazırladığı konuşulurken, ikinci krizde ise Akçıl’ın baba olma isteğine güzel oyuncunun “Önceliğim kariyerim” cevabını vermesinin etkisi olduğu iddia edilmişti. Geçtiğimiz gün Çekmeköy’de konser veren şarkıcı, eski eşinin evlilik yüzüğünü geri gönderdiğine dair iddialara açıklık getirdi. İddialar doğru çıktı. Burcu Kıratlı yüzüğü geri göndermiş!

“Evlilik Bana Uzak Değil”

Başından iki evlilik geçen Sinan Akçıl, “Evliliğe sıcak bakıyorum, evlilik bana uzak değil. Çok güzel bir deneyim yaşadım ama daha güzel deneyimlere hazırım.”

“Yeni Yetenekler Ortaya Çıkarmak İstiyorum”

Sinan Akçıl, tüm bunların ardından önceki gün Çekmeköy’de bir halk konseri düzenledi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularına cevap veren Akçıl, “Konserler çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir yapım şirketi kurdum bildiğiniz üzere. Yeni yeni insanları ve genç yetenekleri ortaya çıkarmak istiyorum” diye konuştu.

Burcu Kıratlı Yüzüğü Geri Göndermiş

Geçtiğimiz aylarda Burcu Kıratlı ile evliliğini sonlandıran şarkıcı, muhabirlerin; “Burcu Hanım’ın yüzüğü size geri gönderdiğine dair iddialar vardı” sorularına ise şöyle yanıt verdi:

Ben de eve gittiğimde gördüm. Aynı yüzükler olduğu için benim yüzüğüm sanıyordum ama geri göndermiş. Kendi takdiri, bir şey söyleyemem.

Neler Yaşandı?

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019 tarihinde Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da nikah masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmıştı. Birbirlerinden uzak kalmaya dayanamayan ikili, yeniden bir araya gelmiş ve Şubat 2021’de ikinci kez nikâh masasına oturmuştu. Ancak bu birliktelik de uzun sürmemiş, ünlü çift 11 Mayıs 2022 tarihinde resmen boşanmıştı.

Akçıl, Kıratlı ile ilişkisine üçüncü kez şans vermeyeceğini dile getirerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Bir daha o hakimin karşısına çıkmaya yüzüm yok. Çok güzel bir ilişkiydi ama artık geride kalması gerekiyordu. Geride de bıraktık. Burcu her zaman mutlu olsun. Saygıyla anacağımız bir şekilde bitmeliydi, öyle de oldu. Üzüntüler oldu ama ben kendime bambaşka bir yol çizdim. Bundan sonra hayatımıza girecek kişilere de saygısızlık olmasın. O yüzden artık bu defter kapanmalı.

Sinan Akçıl kimdir?

Burcu Kıratlı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler