Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy'un Eski Eşi Berk Suyabatmaz'dan İlk Aşk Pozu

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’un Eski Eşi Berk Suyabatmaz’dan İlk Aşk Pozu

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un eski eşi Berk Suyabatmaz ile kısa geçtiğimiz haftalarda aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’tan, ilk aşk pozu geldi. Güzel oyuncunun paylaşımındaki detaylar ise dikkatlerden kaçmadı. Yoksa Berrak Tüzünataç ve sevgilisi Berk Suyabatmaz evleniyormu ? Detaylar Haberimizde..

Burcu Esmersoy Eski Eşiyle Mi Konuştu?

Burcu Esmersoy’un Eski Eşi Berk Suyabatmaz’dan İlk Aşk Pozu Geldi…

Türkiye’nin ünlü sunucuları arasında olan Burcu Esmersoy’un geçtiğimiz Ağustos ayında boşangığı eşi iş adamı Berk Suyabatmaz, oyuncu Berrak Tüzünataç ile aş yaşamaya başlamışlardı.

“İşte 2020 Geldim”

Sevgilisi Berk Suyabatmaz ile Amerika’ya uçan Berrak Tüzünataç ikilisinden ilk aşk pozu geldi. Tüzünataç, uçakta çekildiği fotoğrafa “İşte 2020 geldim” mesajını yazarak paylaştı.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Berrak Tüzünataç: “El Ele Sokağa Çıkacağız”

Geçtiğimiz günlerde 10 günlük Miami’ye gidip kısa bir tatil yapan çiçeği burnunda aşıklardan Berrak Tüzünataç, fotoğraf koymama sebeblerini;  “10 Ocak’ta sinema filmim ‘Biz Böyleyiz’ vizyona girecek. Ajansım film, gösterime girinceye kadar özel hayatımla gündeme gelmemi istemiyor. O tarihten sonra zaten el ele sokağa çıkacağız” sözleriyle açıklamıştı.

Burcu Esmersoy’un Eşi Berk Suyabatmaz Kimdir?

berk suyabatmaz ve berrak tüzünataç ile ilgili görsel sonucu

Berk Suyabatmaz’dan 2020 Mesajı!

Ünlü oyuncu, Berrak Tüzünataç dün Instagram hesabının hikaye bölümünden sevgilisi Berk Suyabatmaz ile uçakta pozu verilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Güzel oyuncunun sevgilisi Berk Suyabatmaz’ın eline 2020 yazması ise tüm dikkatleri üzerlerine topladı.

İşte Berrak Tüzünataç Ve Berk Suyabatmaz’ın İlk Aşk Pozları;

Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz Evlilikleri 1 Yıl Sürmüştü..

Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz geçtiğimiz yıl New York’ta evlenip, Ağustos ayında evliliklerini noktalamışlardı. Ünlü çift dostça ayrıldıklarını söyleselerde bu ayrılığın bir ihanetin sebep olduğu iddia aediliyor.

 

burcu esmersoy berk suyabatmaz ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler