Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy'a Neler oluyor? İyice Eridi...

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’a Neler oluyor? İyice Eridi…

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, adeta eridi! Aradığı evi bulamadığı için bir süre otelde kalan Burcu Esmersoy nihayet ev buldu! Taşınma telaşına giren Burcu Esmersoy çok zayıfladı. İşte ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un son hali…

Burcu Esmersoy Doğal Hali İle Objektiflere Yansıdı!

Ünlü çift’in birlikte oturacakları villaya, aylık 14 bin lira kira ödeyecekleri iddia edilmişti…

Berk Suyabatmaz, Burcu Esmersoy ile birlikte oturacakları villaya, aylık 14 bin lira kira ödeyecekleri iddia edilmişti. Ünlü çift hakkında Bülent Cankurt’un geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı yazı dikkat çekmişti. Cankurt, yazısında şu ifadeleri kullanmıştı. 14 Mayıs’ta New York’ta nikah masasına oturan Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz da, modaya uyup kendilerini doğaya vurdu! İzdivaçlarının ardından Berk Subayatmaz’ın Ulus Savoy Sitesi’ndeki dairesinde oturan çiçeği burnunda evlilerin ev aradığını duyuyordum. Öğrendim ki, gönüllerine göre olan evi Kemer Country’de bulmuşlar. Bir süre önce kiraladıkları evi zevklerine göre dekore eden beş aylık çift, geçen hafta da yeni aşk yuvalarına taşındı. Yıllarca “Huzuru bulduğum yer” dediği Emirgan’daki bekar evinde yaşayan Burcu Esmersoy, evlendikten sonra eşinin yanına Ulus’a taşınmıştı. Hem sevdikleri, hem de son dönemde moda olduğu için kendilerini doğaya vurup Kemer Country’ye taşınmış olabilirler. Ancak son günlerde hakkında çıkan hamile olduğu yönündeki haberlere “Hamile değilim ama en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum” diyen Burcu Esmersoy, yakın bir gelecekte kucaklarına almayı planladıkları bebekleri için de buraya taşınmış olabilir!

Burcu Esmersoy kimdir?

Berk Suyabatmaz kimdir?

Burcu Esmersoy, “Kısa bir süre önce ev taşıdık. Taşınma telaşı sırasında koşturmaktan kilo vermiş olabilirim” dedi…

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, son olarak adL markasının Pera Palace Hotel’deki davetinde görüntülendi. Oldukça zayıflamış görüntülenen ünlü sunucu Burcu Esmersoy, gazetecilerle sohbet etti. Oldukça kilo verdiği dikkatlerden kaçmayan Burcu Esmersoy, “Kısa bir süre önce ev taşıdık. Taşınma telaşı sırasında koşturmaktan kilo vermiş olabilirim” dedi. Bir süredir otelde kalan eşi ile Burcu Esmersoy, Göktürk’te 4 katlı bir villaya taşınmıştı.

Burcu Esmersoy’dan İddialar İle İlgili Açıklama! “O Kadar Da Delirmedim”

Burcu Esmersoy’un Son Hali…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler