Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy'a dudak uçuklatan hediye! Nişanlısı kesenin ağzını açtı...

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’a dudak uçuklatan hediye! Nişanlısı kesenin ağzını açtı…

Önümüzdeki günlerde nikah masasına oturacak Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz hazırlıklara tam gaz devam ederken, Berk Suyabatmaz’ın Esmersoy’a aldığı hediye dudak uçuklattı. Berk Suyabatmaz, müstakbel eşi Burcu Esmersoy için kesenin ağzını açtı. İşte detaylar…

Burcu Esmersoy’un merak edilen ablası Müge Esmersoy sonunda ortaya çıktı!

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz evlenmek için gün sayıyor

Burcu Esmersoy ve nişanlısı Berk Suyabatmaz, 14 Mayıs günü New York Türk Başkonsolosluğu’nda evlenecek. Çift, evlilik hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. New York’ya kıyılacak nikaha, Türkiye’den katılacak olanlar Berk Suyabatmaz’ın ailesi ve Burcu Esmersoy’un sadece kız kardeşi Müge Esmersoy ile birlikte toplam yirmi kişilik davetli olacak.

Burcu Esmersoy kimdir?

Nikahın ardından kutlama

Berk Suyabatmaz ve Burcu Esmersoy çifti, nikahın ardından Little Rascal’da yemek vererek kutlama yapacak. O geceyi New York’ta geçirecek olan Esmersoy ve Suyabatmaz çifti, ertesi gün Monte Carlo’ya gidecek.

Berk Suyabatmaz’dan Burcu Esmersoy’a milyonluk düğün hediyesi

Berk Suyabatmaz’dan Burcu Esmersoy’a büyük jest. Berk Suyabatmaz, 2 Mayıs Çarşamba günü Miami – Brickell’da bir oda bir salon daire satın aldı. 350 bin dolar yeni 1 buçuk milyon lira değerinde olan daireyi satın alan Berk Suyabatmaz’ın dairenin ücretinin yüzde otuzunu ödediği, ön anlaşmanın imzalandığı öğrenildi. Berk Suyabatmaz, satın aldığı milyonluk dairenin tapusunu müstakbel eşinin üzerine yapılmasını istedi. Burcu Esmersoy’a büyük bir jest yapan Berk Suyabatmaz’ın düğün hediyesi dudak uçuklattı.

Burcu Esmersoy’un ailesinden kimler nikaha katılacak?

Burcu Esmersoy’un Berk Suyabatmaz ile 14 Mayıs günü New York’ta gerçekleşecek olan nikahına, Esmersoy’un ailesinden sadece ablası Müge Esmersoy katılacak. Esmersoy, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda anne ve babasını affetmediğini ifade etmişti. Çocukluk yıllarında yaşadıklarını anlatan Esmersoy, “Babamın gölge ailesi var, o hayatına gidiyor. Annem de bir başkasıyla evleniyor. Ama eşinin ailesi çok muhafazakar. Daha önce evlenip boşandığını söylemiyor. Sanki iki kızı yokmuş gibi tanıtıyor kendini. Ve biz 12 sene boyunca annemize ‘Teyze’ diyerek büyüyoruz. Annemi de babamı da asla affetmedim.” diye konuşmuştu. Burcu Esmersoy’un anne ve babasına kırgınlığı hala daha devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler