Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy ekranlara hangi programla dönüyor?

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy ekranlara hangi programla dönüyor?

Son dönemlerde evlilik gibi nedenlerle ekranlardan uzak kalan Burcu Esmersoy, yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Sunuculuğu ve görünümü ile ekranların aranan yüzlerinden birisi olan Burcu Esmersoy, uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönecek. Konuyla ilgili gelen son bilgilerde oyuncu hafta içi her gün saat 09.00 itibari ile ekrana gelecek Yaşamak Ne Güzel adlı programı sunacak.

Burcu Esmersoy: emeklilik hayatındayız! 

18 Haziran’da başlıyor

Burcu Esmersoy’un yeni programı ile 18 Haziran tarihi itibari ile ekranlarda olacağı öğrenildi. Ünlü isim 14 Mayıs tarihinde Berk Suyabatmaz ile hayatını birleştirmişti. Çiftin nikahı ise New York Türk Başkonsolosluğu’nda gerçekleşmişti.

Yeniden kamera karşısında

Programın çekimleri için yeniden kamera karşısına geçen Burcu Esmersoy, uzun bir aranın ardından katıldığı çekimlerde enerjisiyle dikkat çekti. Program ile ilgili yapılan açıklamalarda çok geniş bir içeriğin hazırlanacağı ve sağlık, estetik ve moda gibi farklı konuların ele alınacağı belirtildi.

Çocuk ne zaman olacak?

Burcu Esmersoy’un evlilik sonrasında en çok maruz kaldığı sorulardan birisi çocuk olurken oyuncu bu konuda ”Şu an 43 yaşındayım. Anne olma duygusu beni fena vuruyor. Zaten aşığız, çocuk da istiyoruz.” demekle yetindi.

Burcu Esmersoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler