Ana SayfaKimdirBurcu Erkal Salman Kimdir?

İlgili Postlar

Burcu Erkal Salman Kimdir?

“Çöptan Sanata” sergisiyle doğanın sesi olan Burcu Erkal Salman kimdir? Burcu Erkal Salman kaç yaşında? Burcu Erkal Salman aslen nereli? Burcu Erkal Salman hangi burç? Burcu Erkal Salman hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Burcu Erkal Salman Kaç Yaşında? Burcu Erkal Salman Aslen Nereli? Burcu Erkal Salman Hangi Burç?

Burcu Erkal Salman 1 Ocak 1979 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı ressam Burcu Erkal Salman Oğlak burcudur.

Burcu Erkal Salman Kimdir?

Burcu Erkal Salman üniversiteye kadar eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Sanatla iç içe büyüyen ve her zaman sanata kadar yoğun bir ilgi duyan Burcu Erkal Salman, çizime ilkokul senelerinde başlamıştır. Henüz çocuk olmasına rağmen başarılı çizimler yapan Burcu Erkal Salman, önce okul sergilerine katılmış ardından da LCC Lisan ve Kültür Merkezi’nde bir senelik stilistlik eğitimi almıştır.

Eğitimini tamamladıktan sonra “Los Angeles American Intercontinental University”e moda tasarım eğitimi için giden Burcu Erkal Salman, 1999 senesinde özel bir resim atölyesinde eğitim almaya başlamıştır.  Yağlı boyalar ile yaptığı başarılı çalışmalarla adından büyük bir övgüyle bahsettiren Burcu Erkal Salman, 2000 ve 20004 seneleri arasında 3 farklı karma sergiye katılmış ve 2004 senesinde ilk kişisel sergisini açmıştır. 2005 senesinde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle resme ara vermek zorunda kalan Burcu Erkal Salman, 2011 senesinde figüratif olan tarzını, ürrealist ve kavramsal boyuta taşıyarak resme geri dönmüştür. Burcu Erkal Salman’ın bugüne kadar 35 karma 4 kişisel sergisi bulunmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler