Ana SayfaKimdirBurcu Derya Kimdir?

İlgili Postlar

Burcu Derya Kimdir?

“Masumiyet” dizisinin oyuncusu Burcu Derya kimdir? Burcu Derya kaç yaşında? Burcu Derya aslen nereli? Burcu Derya dizileri neler? Burcu Derya filmleri neler? Burcu Derya hangi burç? Burcu Derya hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Burcu Derya Kaç Yaşında? Burcu Derya Aslen Nereli? Burcu Derya Hangi Burç?

Burcu Derya, 1 Ocak 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Burcu Derya, Oğlak burcudur.

Burcu Derya Kimdir?

Burcu Derya eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarında oyunculuğa merak salan Burcu Derya den mevzun olduktan sonra “Osman Yağmur Dereli Sanat Akademisi”nde yazılmıştır. Burada temel oyunculuk eğitimleri alan Burcu Derya, son dönemin dikkat çeken yeni yüzleri arasındadır.

Ekranlara ilk defa İçeride dizisinde hayat verdiği Muhbir Ayre karakteri ile merhaba diyen Burcu Derya burada göstermiş olduğu oyunculuk yetenekleriyle öne çıkmıştır. Ardından “Menajerimi Ara” dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Burcu Derya 2021 Exxen dizisi olan Şeref Bey adlı yapımda Rüya karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Burcu Derya şimdi ise Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Masumiyet adlı diziyle ekran karşısına geçecektir.

Burcu Derya Dizileri

  • 2021 – Masumiyet
  • 2021 – Şeref Bey
  • 2020 – Menajerimi Ara
  • 2016 – İçerde
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler