Ana SayfaKimdirAçelya Öztürk Kimdir?

İlgili Postlar

Açelya Öztürk Kimdir?

“Masumiyet” dizisinin oyuncusu Açelya Öztürk kimdir? Açelya Öztürk kaç yaşında? Açelya Öztürk aslen nereli? Açelya Öztürk dizileri neler? Açelya Öztürk filmleri neler? Açelya Öztürk hangi burç? Açelya Öztürk hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Açelya Öztürk Kaç Yaşında? Açelya Öztürk Aslen Nereli? Açelya Öztürk Hangi Burç?

Açelya Öztürk 12 Mart 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Açelya Öztürk, Balık burcudur.

Açelya Öztürk Kimdir?

Açelya Öztürk eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü”nü kazanan Açelya Öztürk ilk kez 2005 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Fikret Hakan, İpek Tenolcay, Fatma Karanfil, Nefise Karatay gibi oyuncuların yer aldığı “Üç Kadın” dizisi ile ekran karşısına geçmiştir.

2009 yılında ATV’de yayınlanan ve Tayanç Ayaydın, Görkem Yeltan, Serkan Keskin, Füsun Demirel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı “Ey Aşk Nerdesin” dizisinde oynayan Açelya Öztürk, 2013 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Muhammet Uzuner, Wilma Elles, Mete Horozoğlu gibi oyuncuların yer aldığı “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra sırasıyla Hanımeli Sokağı, Vurgun ve Sen de Gitme dizilerinde oynadı. Ayrıca bazı yapımlar için seslendirme yapan Açelya Öztürk, Alayça Öztürk, 2019 yılında Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonunda Savcı karakterini canlandırmıştır. Açelya Öztürk şimdi “Masumiyet” dizisiyle ekran karşısına geçecektir.

Açelya Öztürk Dizileri

  • 2021 – Masumiyet
  • 2019 – Bir Zamanlar Çukurova
  • 2016 – Aşk ve Mavi
  • 2015 – Fabrika kızı
  • 2010 – Hanımeli Sokağı
  • 2005 – Üç Kadın

Açelya Öztürk Filmleri

  • 2016 – Perde
  • 2012 – Karnaval
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler