Ana SayfaKimdirBurcu Çetinkaya Kimdir?

İlgili Postlar

Burcu Çetinkaya Kimdir?

Türk ralli pilotu Burcu Çetinkaya kimdir? Burcu Çetinkaya kaç yaşında? Burcu Çetinkaya aslen nereli? Burcu Çetinkaya hangi burç? Burcu Çetinkaya hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Burcu Çetinkaya Kaç Yaşında? Burcu Çetinkaya Aslen Nereli? Burcu Çetinkaya Hangi Burç?

Burcu Çetinkaya, 19 Mart, 1981 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Burcu Çetinkaya, Balık burcudur.

Burcu Çetinkaya Kimdir?

Burcu Çetinkaya eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseyi bitirdikten sonra “Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü”nü kazanan Burcu Çetinkaya, okulundan başarıyla mevzun olmuştur. Otomobil sporlarına ilk olarak 2005 senesinde merak salan Burcu Çetinkaya, yarışlara “Hitit Rallisi” ile başlamıştır. İlk yarışında üçüncülük elde eden Burcu Çetinkaya, büyük bir başarı yakalamış ve ardından katıldığı “Kocaeli Rallisinde” “Kadınlar İkincisi” olmuştur.

Yine 2005 senesinde katıldığı  Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası’nın üç yarışına da katılan Burcu Çetinkaya, sırasıyla yirmi beşinci, yirmi birinci ve on beşinci olarak bitiş çizgisine ulaşmayı başarmıştır. Bunun yanı sıra bu yarışla “Kadınlar Birincliği”ni kazanan Burcu Çetinkaya, adını ilk ona giren “Kadın Ralliciler” arasına yazdırmıştır.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler