Ana SayfaDizilerBurçin Terzioğlu'nun Netflix dizisi belli oldu

İlgili Postlar

Burçin Terzioğlu’nun Netflix dizisi belli oldu

Netflix tarafından Türkiye’ye yönelik hazırlanan ilk dizi The Protector’un kadrosunda Burçin Terzioğlu da katıldı. İşte diziyle ilgili yaşanan son gelişmeler.

Özgün yapımları ile dikkat çeken Netflix, Türkiye’ye özgü yeni bir dizinin hazırlıklarını sürdürüyor. Daha önce Çağatay Ulusoy’un başrolde olacağı duyurulan diziye bir yeni isim daha katıldı. İmzaların atılması ile birlikte netleşen bu duruma göre The Protector dizisinde Burçin Terzioğlu da yer alacak.

Netflix Dizisinden Son Gelişmeler! Çağatay Ulusoy’un Yerine Hangi Türk Aktör Geçecek?

The Protector oyuncuları kimler?

Bugüne kadar yapılan resmi açıklamalara göre Burçin Terzioğlu’nun da dahil olduğu oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş gibi güçlü popüler isimler var.

En son Poyraz Karayel adlı dizi ile ekranlarda yer alan Burçin Terzioğlu, bugüne kadar yer almadığı çok farklı bir projeye dahil olacak. Sadece Netflix üzerinden yayınlanacak olan dizinin izleyicilerden nasıl bir tepki alacağı da merak ediliyor. Zira projenin tutması çok farklı dizilerin de Netflix tarafından hazırlanmasını sağlayabilir. Türkiye’nin ilk Netflix orijinal dizisi olacak The Protector’a başka bir ismin katılıp katılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

The Protector’da Burçin Terzioğlu’nun rolü ne?

Yapılan açıklamalara göre The Protector dizisinde Burçin Terzioğlu’nun rolü Rüya karakteri olacak. Aşk konusunda çok fazla deneyim olan Rüya, güzelliği ile herkesi etkilerken özgürlüğü ve güçlü yönüyle dikkat çekiyor. Taviz vermeyen yapısı ile arzulanan bir kadın olarak karşımıza çıkacak olan Burçin Terzioğlu’nun rolü oldukça iddialı.

The Protector ne zaman yayınlanacak?

Dizi için sürekli yeni gelişmeler duyurulurken dizinin ne zaman yayınlanacağı daha çok merak edilmeye başlandı. Yapılan açıklamalara göre 10 bölümlük ilk sezon Eylül ayı itibari ile yayınlanacak. Dizinin ilk sezon başarısı ise diğer sezonların da onaylanması konusunda öneme sahip.

The Protector Dizisi Konusu ve Karakterleri

Farklı kitaplardan esinlenerek hazırlanan The Protector’da temel kurgu Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi isimli iki kitap üzerine kurulmuş. Hikayede eğitim için İstanbul’a gelen Hakan başrol olurken Hakan’ın yaşayacakları konu ediniliyor. İstanbul’un son muhafızlık görevini alan Hakan, Yavuz Sultan Selim’in diktirdiği özel gömleği giydikten sonra süper kahraman olacak. Böylece süper kahraman Hakan, yeni hayatındaki maceralarla The Protector dizisinde ekranlara taşınacak.

Burçin Terzioğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler