Ana SayfaDedikoduBurçin Terzioğlu Evleniyor

İlgili Postlar

Burçin Terzioğlu Evleniyor

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu ile Demet Evgar’ın düğününe katıdı. Terzioğlu’nun, parmağındaki tektaş yüzüğü ve alyansı dikkat çekti. Burçin Terzioğlu evleniyor. İşte merak edilen detaylar;

Demet Evgar’ın Düğününe Katıldı

Geçtiğimiz ay evlenen Demet Evgar ve Levent Babataş çifti, Emirgan’daki evlerinde kutlama gerçekleştirdi. Düğüne katılan ünlü isimler arasında oyuncu Burçin Terzioğlu ve sevgili Umut Duygu da yer aldı.

“Çok Heyecanlıyım”

Çıkışta gazetecilerin objektiflerine yansıyan Terzioğlu, “Demet mutlu olduğu için ben çok mutluyum. Yeğenim Mavi, yakın zamanda bizimle olacak bunun için de çok heyecanlıyım.” dedi.

42 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz hafta doğum yapan arkadaşı Sinem Kobal ile ilgili de konuştu. Kobal ile görüştüğünü ifade eden Burçin Terzioğlu, “Allah nazarlardan korusun çok tatlılar.” diyerek, yakın zamanda yer alacağı projelerin de netleşeceğini belirtti.

Burçin Terzioğlu Evleniyor

Ünlü oyuncunun tektaş yüzüğünün yanında alyansın da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

“İlişkmizi Konuşmuyoruz”

Geçtiğimiz aylarda Umut Duygu ile birlikte Bebek’te yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan Burçin Terzioğlu, yolunda giden özel hayatıyla alakalı sorulara, “İlişkimizi konuşmuyoruz.” yanıtını vermişti.

Çift yaklaşık 2 yıldır aşk yaşıyor.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler