Ana SayfaKimdirBurak Topaloğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Topaloğlu Kimdir?

Genç Oyuncu Burak Topaloğlu Kimdir? Burak Topaloğlu Nerede Doğdu? Burak Topaloğlu Aslen Nereli? Burak Topaloğlu Hangi Burç? Burak Topaloğlu’nun Yer Aldığı Oyunlar Neler? Burak Topaloğlu’nun Filmleri ve Dizileri Hangileri? Burak Topaloğlu’nun Filmleri ve Dizileri Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Burak Topaloğlu Nerede Doğdu? Burak Topaloğlu Aslen Nereli? Burak Topaloğlu Hangi Burç?

Burak Topaloğlu, 4 Ocak 1988 tarihinde İstanbul, Bakırköy’de doğmuştur. Burak Topaloğlu, Aslen İstanbulludur. Burak Topaloğlu Oğlak Burcudur.

Burak Topaloğlu Kimdir?

Burak Topaloğlu, İlkokulu Yeşilköy Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim okulunda okudu. Burak Topaloğlu, Bahçeşehir Atatürk lisesinden mezun oldu. Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Genç oyuncu Burak Topaloğlu, tiyatroya amatör olarak Avcılar Belediyesi Tiyatrosunda başladı. Daha sonra Akkaş Tiyatrosu ile beraber Beylicium Alışveriş merkezi Tiyatrolarında sahne almaya başladı.

Burak Topaloğlu, Şişli de bulunan Best Casting ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Büyükçekmece Belediye Tiyatrosu’nda da Yönetmen Asistanlığı yapmaktadır. Torna-Vida grubu ile Taksim’de bulunan Galapera da Doğaçlama Tiyatro yapmaktadır.

“Güldür Güldür” adlı televizyon şovunda Ali Sunal, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Alper Kul, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu gibi birçok ünlü isim ile birlikte çalışmıştır…

Burak Topaloğlu’nun Hobileri:

Araba , Bisiklet , Bowling , Bilardo , Futbol , Paten , Yüzme , Kick Boks , Bilgisayar , Playstation , Yemek yapmak , Film İzlemek , Tiyatro İzlemek , DVD Koleksiyonu , Gitar , Ud , Piano , Klavye ve Org da çaldığı bazı enstrumanlardır.

Burak Topaloğlu’nun Yer Aldığı Oyunlar:

Arı Maya-Avcılar Belediyesi
Sevgili Doktor-Avcılar Belediyesi
Ah Şu Gençler-Avcılar Belediyesi
Ah Şu Gençler-Beylicium Gösteri Merkezi
Ah Şu Gençler-Yunus Emre Kültür Merkezi
Alet Çantası – Torna-Vida grubu – Galapera

Burak Topaloğlu’nun Filmleri ve Dizileri:

2013 – 2014 – BKM Güldür Güldür (Bahadır)(TV Dizisi)
2012 – İsmail Baki Tv (Tv Programı)
2012 – Sabit Kanca (Sinema Filmi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler