Ana SayfaKimdirAslı İnandık Kimdir?

İlgili Postlar

Aslı İnandık Kimdir?

Güzel oyuncu Aslı İnandık Kimdir? Aslı İnandık Nerede Doğdu? Aslı İnandık Aslen Nereli? Aslı İnandık Hangi Burç? Aslı İnandık’ın Filmleri ve Dizileri Hangileri? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Aslı İnandık Nerede Doğdu? Aslı İnandık Aslen Nereli? Aslı İnandık Hangi Burç?

Aslı İnandık 13 Mart 1989 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslı İnandık Aslen İstanbulludur. Aslı İnandık, Balık Burcudur.

Aslı İnandık Kimdir?

Aslı İnandık Tiyatro ve sanata fazlasıyla ilgi duymuştur. Aslı İnandık, önce Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde okumuştur. Çello ve piyano gibi müzik aletlerini de uzun süre eğitim aldıktan sonra profesyonel bir şekilde çalmaya başlamıştır. Aslı İnandık eğitimine daha sonra Gazi Üniversitesi Müzik Öğretmenliği ve ardından da Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro/Oyunculuk Ana Sanat Dalı okuyarak devam etmiştir. Aslı İnandık aynı zamanda müzik dersleri de vermektedir.

Aslı İnandık Youtube videoları ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Aslı İnandık son derece düzgün bir diksiyona sahiptir. Eğitimini de aldığı oyunculuk kabiliyetine güvenerek 2013 yılında açtığı Youtube kanalı sayesinde videoları milyonlar tarafından izlenmeyi başarmıştır.

Güzel oyuncu Aslı İnandık ekranlarda ilk olarak Yalan Dünya dizisi ile dikkat çekmiştir. Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve Gupse Özay, İrem Sak, Sarp Apak gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu Yalan Dünya dizisi ile oyuncu olarak ilk deneyimini yaşayan Aslı İnandık başarılı performansı ile dikkat çekmiştir. Aslı İnandık yeni sezonda Star TV ekranında yayınlanan Yıldızlar Şahidim dizisinde rol aldı.

Aslı İnandık, 2017 yılının Nisan ayında Güldür Güldür Show‘un 131. bölüm itibariyle kadrosuna dahil oldu.

Aslı İnandık’ın Filmleri ve Dizileri:

2017 – Yıldızlar Şahidim (Feraye)(TV Dizisi)
2017 – 2018 – Güldür Güldür Show (Tv. Programı)
2015 – Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat çok (Buket)(Sinema Filmi)
2014 – Yalan Dünya (TV Dizisi)
2013 – BKM Güldür Güldür (Gülşen) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler