Ana SayfaÜnlülerBurak Sergen 'in Oğlundan Kötü Haber Geldi

İlgili Postlar

Burak Sergen ‘in Oğlundan Kötü Haber Geldi

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavisi süren Burak Sergen ‘in oğlundan kötü haber geldi. Oyuncunun oğlu Cansın Sergen Covid-19’a yakalandı. Detaylar haberimizin devamında…

Burak Sergen Kimdir?

Oğlumla Ayrı Evlerde Yaşıyoruz

Burak Sergen ve Işıl Sergen’in evliliğinden dünyaya gelen Cansın Sergen’in de Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. 11 yaşında olan Cansın Sergen’in hastalığı hafif geçirdiği öğrenildi.

Burak Sergen’in eski eşi ve oğlunun annesi Işıl Sergen, “Çocuğumun için güçlü durmak zorundayım. Üç gündür ateş topuna döndü hayatımız. Bir anda olabiliyormuş bunlar. Oğlum Cansın’la ayrı evde yaşıyoruz. Cansın Covid-19’u hafif atlatıyor. Ben semptom göstermiyorum çok şükür. Umarım oğlum babasına kavuşur” diyerek dua istedi.

Tedavisi Devam Ediyor

60 yaşında olan oyuncu yoğun bakıma kaldırılmıştı. Sanatçının instagram hesabından yapılan açıklamada “Burak Bey’in iki covid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır.” ifadeleri kullanılmıştı.

Son Dakika Burak Sergen Hastaneye Kaldırıldı!

Oyuncunun sağlık durumu ile ilgili nişanlısı Nihan Ünsal, “Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Şu sıralar Sadakatsiz dizisi ile ekranlarda izlediğimiz oyuncu aniden rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı. Dün akşam saatlerinde evinde fenalaşan oyuncu ambulansla hastanenin acil servisine kaldırıldı. İlk olarak acilde müdahale edilen oyuncunun tedavisine devam edilmek üzere yoğun bakıma kaldırıldı.

Oyuncunun gün içerisinde de halsiz olduğu ve rahatsızlığının sebebi henüz belli olmayan Sergen’e koronavirüse yakalanma ihtimaliyle COVID-19 testi yapıldığı söylendi.

Sergen Deveci’nin Sunduğu Daniska Show Kırıp Geçirdi

Covid Değil Akciğer Enfeksiyonu

Burak Sergen’in sosyal medya hesabından sanatçının sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Sergen’in yoğun bakımda tedavi altına alındığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Burak Bey’in iki covid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır. Lütfen hassasiyet gösterip yanlış haberler paylaşmayınız. Dualarını eksik etmeyin. Sevgiler.”

Çukur’un Beyefendi’si Burak Sergen, Erdal Beşikçioğlu’na Verdi Veriştirdi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler