Ana SayfaDedikoduBurak Özçivit ve Fahriye Evcen Çiftinden Ayrılık Açıklaması

İlgili Postlar

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Çiftinden Ayrılık Açıklaması

İkinci kez bebek heyecanı yaşayan oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in, evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ayrılık açıklaması geldi. Özçivit ile Evcen, dedikodulara sosyal medya hesaplarından yanıt verdi. Ünlü çift boşanıyor mu? İşte detaylar;

Fahriye Evcen Burak Özçivit Paylaşımıyla Güldürdü

Hayranları; “Fönü çok yakından tutmuşsun”, “Saçlar alev almış gibi”, “Burak Bey’i elektrik çarpmış sanki”, “Abi ne yaptın saçlarına?”, “Bodrum çok rüzgarlı, saçlar havada”, “Yengenin enerjisi elektrik çarpmışa döndürmüş” ve “Motosikletle mi geldin abi, ne bu hal?” şeklindeki yorumlarla ünlü isme takıldı.

Oyuncu çift, Instagram’da bir magazin hesabının, şampuan firmasının reklam yüzü olan Burak Özçivit’e göndermede bulunduğu esprili paylaşıma kayıtsız kalamamıştı.

Saç stiliyile çok konuşulan Burak Özçivit, söz konusu paylaşıma, “Benim doğalım, benim kararım” mesajını yazmıştı. Eşi Fahriye Evcen ise kahkaha emojisiyle birlikte “Hahhahhah müthiş” yorumunda bulunmıitı.

Fahriye Evcen kimdir?

Ayrılıyorlar Mı?

9 yıl önce ‘Çalıkuşu’ dizisinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan ve ilişkilerini 2017’de nikah masasına taşıyan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit hakkında ayrılık iddiası ortaya atıldı.

Söylentilere göre; kayınvalidesi ile gerilim yaşayan Evcen, ardından da Burak Özçivit ile tartıştı ve evi terk etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler