Ana SayfaDizilerBurak Özçivit Resmen Diriliş Ertuğrul Dizisinde!

İlgili Postlar

Burak Özçivit Resmen Diriliş Ertuğrul Dizisinde!

Burak Özçivit resmen Diriliş Ertuğrul dizisinde! Merakla beklenen ve yılan hikayesine dönen Burak Özçivit’in Diriliş Ertuğrul dizisinde yer alıp almayacağı sonunda belli oldu. Dizinin yapımcısı yaptığı açıklamada neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Ünlü Oyuncu Burak Özçivit Motorsikletli Videosu ile 1 Milyon’dan Fazla Beğeni Aldı

Burak Özçivit resmen Diriliş Ertuğrul dizisinde!

Burak Özçivit resmen Diriliş Ertuğrul dizisinde! Diriliş Ertuğrul dizisinin Diriliş Osman’a doğru dönüşümünden sonra Burak Özçivit’in Osman Gazi karakterine hayat vermek için diziye katılacağı konusunda oluşan muamma sonunda çözüldü.

Burak Özçivit ismi uzun süredir telaffuz ediliyordu

TRT’nin fenomen dizisi olan ve büyük bir izleyici kitlesine hitap eden dizisi Diriliş Ertuğrul, uzun süredir yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ismiyle birlikte telaffuz ediliyordu.

21 Ekim 2018 reyting sonuçları açıklandı! Savaşçı mı? Elimi Bırakma mı?

Yapımcı sonunda konuya açıklık getirdi

Fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı olan Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla konuya açıklık getirdi.

Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamasında gelecek sezonda Diriliş Osman karakteri ile birlikte Burak Özçivit’in de kadroya dahil olduğunu açıklayarak tartışmalara noktayı koydu.

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit Resmen Diriliş Ertuğrul Dizisinde
Burak Özçivit Resmen Diriliş Ertuğrul Dizisinde

2019 – 2020 sezonunda izleyicisi ile buluşacak

Sosyal medya hesabından Burak Özçivit ile birlikte çekilmiş bir fotğrafını paylaşan ünlü yapımcı, şunları yazdı…

“Dünyanın pek çok bölgesinde 65’ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen “Diriliş Ertuğrul” dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle “Diriliş Osman” konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Ertuğrul Bey’den sonra tahta geçecek

TRT 1’in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’da artık Osman Gazi dönemi başlıyor. Dizide, Ertuğrul Bey’in oğlu Osman Bey’i ise başarılı oyuncu Burak Özçivit canlandıracak. Yeni sezonu merakla beklenen dizide Özçivit, Ertuğrul Bey’in ölmesi ile başa geçen ve Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucu padişahı olan Osman Bey’i canlandıracak.

Bu paylaşımı büyük bir sevinç ile karşılayan dizi severler ve Burak Özçivit hayranları, zamanın nasıl geçeceği konusunda biraz endişeli…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler