Ana SayfaDedikoduBülent Serttaş ve Didem Kınalı Karşı Karşıya Geldi

İlgili Postlar

Bülent Serttaş ve Didem Kınalı Karşı Karşıya Geldi

Geçtiğimiz gün İbo Show yine gündeme damgasını vurdu. Çok konuşulan programda Bülent Serttaş ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleşti. Geçtiğimiz sene yaşanan olayların tüm detayları canlı yayında masaya yatırıldı. Programda gerilen ortamda Bülent Serttaş ve Didem Kınalı karşı karşıya geldi. İşte herkesi ekran başına kitleyen o yüzleşmenin detayları;

Didem Dans Ederken Kafasını Çevirmişti!

Geçtiğimiz yıl İbo Show’a konuk olan Bülent Serttaş, oryantal Didem dans ederken kafasını çevirmiş, ünlü şarkıcının bu tepkisi günlerce konuşulmuştu. İkilinin arasının küs olduğu Serttaş’ın Kınalı’ya tepki göstermek için böyle bir davranışta bulunduğu iddia edilmişti.

Oryantal Didem Kınalı Kimdir?

Bülent Serttaş ve Didem Kınalı Karşı Karşıya Geldi

Aylar sonra İbo Show’da karşı karşıya gelen ikili aralarındaki buzları eritti. Didem Kınalı’nın dans performansı hakkında konuşan Serttaş, ‘Ben kardeşimizi tebrik ediyorum işini en güzel yapan, en iyi icra eden oryantallerden birisidir’ dedi.

Kınalı ise, ‘Ben kimseye kızgın ya da kırgın değilim. Alçak gönüllü bir insanım. Benim mesleğime laf edilmezse çok sevinirim. Türkiye’de oryantal İbo Show’da değer kazandı’ sözleriyle cevap verdi.

Neden Böyle Oldu?

Bülent Serttaş’ın, dans eden oryantal Didem’e bakmamak için verdiği uğraş dikkat çekmiş, o görüntüler sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Kimi durumu Serttaş’ın eşi Selvi Hanım’a gösterdiği sadakat duygusuyla özetlemeye çalıştı, kimi de “Eşinden korktuğu için böyle davrandı” yorumunda bulunmuştu.

Didem Sahneden Mi İndirildi?

İkilinin sosyal medyada gündem olmasını sağlayan konunun aslının bambaşka bir boyutta olduğu iddia edilmişti.

İddiaya göre; Bülent Serttaş ve Didem Kınalı, geçtiğimiz yaz Florya’da bir düğünde sahne aldı. Düğüne geç gelen Didem, organizatör tarafından sahneden erkenden indirildi.

Bülent Serttaş’ın Didem Kınalı’ya Bakmamasının Nedeni Belli Oldu!

Büyük bir şok yaşayan oryantal Didem’in, sinirle düğünün gerçekleştiği mekandan ayrıldıktan sonra polisi arayarak ihbarda bulunduğu öne sürüldü.

Düğün yerine gelen polis, pandemi kurallarına uygun olmayan eğlence düzenlendiğini tespit ederek herkese ceza uyguladı.

O sıralarda Bülent Serttaş’ın sahnede olduğu, yapılan bu harekete sinirlendiği ve o gün oryantal Didem ile arasına mesafe koyduğu iddia edildi.

Bülent Serttaş kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler