Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy'un hastalığı ortaya çıktı! Herkesten sır gibi saklıyor, evde tecrit altında...

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’un hastalığı ortaya çıktı! Herkesten sır gibi saklıyor, evde tecrit altında yaşıyor!

Geçtiğimiz günlerde ağır grip nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Bülent Ersoy’un, aslında çok farklı bir hastalığa yakalandığı ortaya çıktı. Yakın dostu Eylül Metin, Diva’nın Hepatit B hastalığına yakalandığını ve evinde tecrit olarak yaşadığını iddia etti. İşte detaylar…

Bülent Ersoy’un Son Sağlık Durumu…

Eylül Metin’den bomba iddia

Müzik dünyasının Diva’sı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde ağır grip nedeniyle hastaneye kaldırıldığı haberleri ile gündeme gelmişti. Ersoy hakkındaki domuz gribi iddiasının ardından açıklama yapan hastane yönetimi, Bülent Ersoy’un üriner enfeksiyon (idrar yolları iltihabı) rahatsızlığı yaşadığını ifade etmişti. Ancak, Diva’nın yakın dostu şarkıcı Eylül Metin’den çok başka bir iddia geldi.

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy Hepatit B’ye yakalandı

Şarkıcı Eylül Metin, Bülent Ersoy’un yakın çevresi ile olan fiziksel temasını adeta sıfıra kadar indirgediğini, kendini evinde tecrit hayatına sokmasını, son zamanlarda ağır makyajlı olmasına rağmen gözaltı torbalarının ve cildindeki sararmanın dikkat çekmesinden dolayı ev halkının Diva’nın Hepatit B hastalığına yakalandığını düşündüğünü iddia etti.

Son zamanlarda, Bülent Ersoy’un sık sık hastaneye giderek tedavi olmasınından dolayı gündeme gelen “Koskoca Diva’nın kendi doktorları yok mu? Neden her seferinde farklı bir şikayetle farklı bir hastaneye yatıyor? Diva hastane reklamı mı yapıyor?” iddiaları, Eylül Metin’in açıklamalarının ardından yine akıllara geldi.

Bütün problemi idrar yolu enfeksiyonu

Bülent Ersoy’un ağır grip şikayeti ile gittiği iddia edildiği hastaneden yapılan açıklamada,  İstanbul Cerrahi Hastanesi CEO’su Doç. Dr. Ahmet Nuray Turhan, dört gün önce hastaneye gelen Bülent Ersoy’un halsizlik, baş dönmesi ve bulantı şikayetleri olduğunu ifade ederek, “Yaptığımız testler sonucunda üriner enfeksiyon (idrar yolları iltihabı) tespit ettik ve tedavisine başladık. Bülent Hanım’ın genel durumu gayet iyi durumda.” diye açıklama yaptı. Bülent Ersoy’un, iddia edildiği gibi domuz gribi olmadığını ifade eden Dr. Turhan, “Bütün problemi idrar yolu enfeksiyonudur. Bülent Hanım tek böbreği ile hayatını sürdürüyor. O böbrekte aynı zamanda taş mevcut. Böbreği korumak için ciddi tedaviler yapmak gerekir. Çünkü altında yatan bir de idrar yolu enfeksiyonu var. Bu nedenle hastaneye yatırdık ve tedavilerini tamamlamak üzereyiz.” dedi.

VIP katında tedavi oluyor

Bülent Ersoy’un tedavi olduğu hastanede bulunduğu katın boşaltıldığı iddialarına da değinen Turhan, “Hastane katındaki hastaların diğer katlara transferi ile ilgili basında çıkan haberler Bülent Hanım’ı çok üzdü. Herhangi bir hasta başka bir kata transfer edilmedi. Böyle bir şey söz konusu değil. Bülent Hanım VIP katımıza alındı ve orada tedavisi sürdürülüyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler